اخبار ورزشی

انتقال رکوردشکن: لورکوزن مدافع لیورپول را خرید

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، ارتباطات بین لیورپول و بایرلورکوزن در این تابستان کاملا داغ بوده است. در حالی که جرمی فریمپونگ و فلوریان ویرتز به سمت قهرمان لیگ برتر انگلیس رفتند، جرل کوانسا حالا مسیر معکوس را در پیش گرفته است.

بایرلورکوزن اعلام کرد که این مدافع میانی از لیورپول را جذب کرده و با او قراردادی تا سال ۲۰۳۰ امضا کرده است. هیچ یک از دو باشگاه مبلغ انتقال را اعلام نکرده‌اند، اما طبق گزارش‌ها، این مبلغ حدود ۳۰ میلیون یورو به علاوه پاداش‌هاست که کوانسا را به گران‌ترین خرید تاریخ نایب‌قهرمان بوندس‌لیگا تبدیل می‌کند.

سیمون رولفس، مدیر ورزشی لورکوزن، گفت: «بسیار خوشحالیم که جارل کوانسا، یکی از آینده‌دارترین مدافعان میانی انگلیسی، را به خدمت گرفته‌ایم. او سریع، چابک و فوتبالیستی باکیفیت است. در خط دفاعی لیورپول، که پر از بازیکنان کلاس جهانی است، او تأثیرات چشمگیری گذاشته است. با حضور جارل، خط دفاع ما پویایی، سرعت و قدرت در نبردهای تن‌به‌تن بیشتری پیدا می‌کند و او مهره‌ای کلیدی برای آینده بایر خواهد بود.»

2204209

کوانسا نیز اظهار داشت: «وقتی در فصل گذشته در لیگ قهرمانان با لیورپول مقابل لورکوزن بازی کردیم، تأثیر خوبی از این تیم و باشگاه گرفتم. تیمی فوق‌العاده آنها ۶۰ دقیقه اول را طوری در آنفیلد بازی کردند که کمتر تیمی قادر به انجامش است. در مذاکرات، اهداف جاه‌طلبانه این باشگاه به‌طور دقیق برایم توضیح داده شد. برای من، پیوستن به این حرکت رو به جلوی لورکوزن وظیفه‌ای هیجان‌انگیز و چالشی بزرگ است.»

کوانسا در فصل گذشته بیشتر به‌عنوان بازیکن ذخیره  ۲۵ بازی برای لیورپول انجام داد. او همچنین به تیم ملی انگلیس دعوت شده، اما هنوز اولین بازی خود را برای این تیم انجام نداده است. در بایرلورکوزن، کوانسا قرار است جای خالی جاناتان تاه، مدافع کلیدی، که به بایرن مونیخ پیوسته، را پر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا