اختلاف 6 برابری بین پیشنهادها به یک بازیکن!

به گزارش “ورزش سه”، آلومینیوم فصل گذشته علیرغم بودجه محدود توانست جایگاه خوبی به دست بیاورد و شاگردان سید مجتبی حسینی پس از کسب رتبه هفتم در فصل 03-1402، در فصل اخیر هم در رده هشتم جای گرفتند که این عملکرد نسبت به بودجه آنها جالب توجه بود.
محمد رجائیان، مدیرعامل باشگاه آلومینیوم در خصوص بودجه فصل گذشته این باشگاه عنوان کرد: کل بودجه با احتساب تمام تیمهای پایه فوتبال، فوتسال، هندبال و بخش عمرانی 350 میلیارد تومان بوده که از این مبلغ 20 میلیارد تومان در حوزه عمرانی هزینه شد.
او ادامه داد: کل بودجه تیم فوتبال بزرگسالان آلومینیوم در فصل گذشته لیگ برتر 198 میلیارد تومان بود که معادل پول دو بازیکن از برخی تیمهای مدعی و بزرگ بود.
مدیرعامل باشگاه آلومینیوم در واکنش به اینکه تا شنبه هفته آینده پروسه نقل و انتقالات این تیم به پایان میرسد یا نه، گفت: ما باید صبر کنیم تا اتفاقات مافیایی و تب و تاب نقل و انتقالات فوتبال بیفتد و به دنبال بازیکنان مطرح باشیم. برای مثال، با یک بازیکن مذاکره کردیم که گفتند رقم پیشنهادی یک باشگاه دیگر 6 برابر شماست؛ در این شرایط نمیشود بازیکن جدید جذب کرد.
رجائیان درباره بودجه این باشگاه در فصل جدید گفت: قرار بود عدد 200 میلیارد تومانی برای تیم فوتبال خیلی کمتر شود، اما با کمک آقای محسن محمدی بهعنوان سهامدار عمده و دیگر سهامداران شرکت آلومینیوم، به نقطهای رسیدیم که همین رقم بماند یا نهایتا تا 220 میلیارد افزایش پیدا کند.
او تاکید کرد: هواداران عزیز ما بدانند بنده بهعنوان مدیرعامل و هیئت مدیره باشگاه خیلی دوست داریم پا روی پای خودمان بگذاریم، خیلی راحت در مذاکرات حاضر شویم، 5-4 ساعت گفتوگو نکنیم و با مبالغ بالا قرارداد ببندیم، اما نسبت به بودجه باشگاه در نقل و انتقالات کار میکنیم.