اخبار اجتماعی

بهره برداری از مخزن بتنی بوستان ۲۲ بهمن تهران با ظرفیت ۵۰۰ متر مکعب

خبرگزاری مهر

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی گندمی، معاون فنی و عمران منطقه ۱۹ تهران گفت: مخزن بتنی بوستان ۲۲ بهمن با ظرفیت ذخیره‌سازی ۵۰۰ متر مکعب آب، در زمینی به مساحت حدود ۲۷۰ متر مربع احداث و تکمیل شده است.

وی با اشاره به روند اجرایی پروژه افزود: در جریان ساخت این مخزن، عملیات گودبرداری و خاکبرداری دقیق انجام شد و پس از آن مراحل آرماتوربندی و اجرای فونداسیون با بتن مکر در دیواره‌ها، ستون‌ها و سقف مخزن صورت گرفت که نقش مهمی در استحکام سازه دارد.

گندمی ادامه داد: همچنین قلوه‌ریزی پیرامون بدنه مخزن و اجرای قلوه‌ریزی بر روی سد مخزن نیز در مراحل پایانی پروژه اجرا شد تا ایمنی و پایداری سازه در برابر فشارهای جانبی تضمین شود.

معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۱۹ در پایان خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از این مخزن ضمن کمک به ذخیره‌سازی و توزیع بهینه منابع آبی، زیرساخت‌های عمرانی و خدماتی بوستان ۲۲ بهمن را نیز بهبود می‌بخشد و در مدیریت بحران‌های احتمالی نظیر کم‌آبی نیز کارآمد خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا