انجام ۲۴۰۰۰ مأموریت توسط اورژانس تهران/ ۳۷۷۰ مزاحمت تلفنی
رئیس سازمان اورژانس استان تهران با اشاره به انجام بیش از ۲۴ هزار مورد مأموریت در هفته گذشته در استان تهران گفت: در این مدت ۳۷۷۰ تماس مزاحمت تلفنی در مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ پایتخت ثبت شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمداسماعیل توکلی اظهار کرد: در هفته گذشته (۲۹ دی ماه الی ۵ بهمن ماه) مجموع ۲۴ هزار و ۶۲۸ مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان تهران (دیسپچ) ثبت شد که در پی این مأموریتها ۵۷۳۷ مورد به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۱۱ هزار و ۲۶۱ مورد نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند.
وی افزود: در این مدت ۵۸ هزار و ۲۶۳ تماس با مرکز دیسپچ اورژانس استان تهران برقرار شد که از این تعداد متأسفانه ۳۷۷۰ تماس (معادل ۶.۴ درصد کل تماسها) مزاحمت تلفنی برای این مرکز بوده است.
توکلی ادامه داد: از مجموع مأموریتهای ثبت شده طی هفته گذشته، ۳۳۶۹ مورد حوادث ترافیکی (۱۳.۷ درصد از کل ماموریتها) و ۲۱ هزار و ۲۵۹ مورد (۸۶.۳ درصد از کل ماموریتها) حوادث غیر ترافیکی بوده است.
رئیس سازمان اورژانس استان تهران گفت: اورژانس هوایی در هفته گذشته یک سورتی پرواز داشته است.
انتهای پیام/