اخبار اجتماعی

آنهایی که پتو، چادر و بسته‌های غذایی هلال احمر را آتش زدند تروریست بودند نه معترض و گرسنه

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

۱۰:۰۵ – ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

باشگاه خبرنگاران جوان- مراسم امضای تفاهم نامه بین هلال احمر و کمیته امداد صبح امروز برگزار شد.

پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در مراسم امضای تفاهم نامه بین هلال احمر و کمیته امداد گفت: باید در مباحث سلامت و بهداشت و درمان مددجویان، هم‌افزایی ایجاد کنیم تا آمادگی و تاب‌آوری در برابر بحران‌های مختلف، از جمله بحران‌های اجتماعی، جنگ، سیل و زلزله، افزایش یابد.

وی افزود: هدف ما این است که عزیزان جامعه هدف را تاب‌آور کنیم و آمادگی لازم برای کاهش خسارت‌ها و آسیب‌ها را فراهم آوریم.

کولیوند اظهار داشت: در زمینه اشتغال، مهارت‌آموزی و توانمندسازی، الحمدلله پیشرفت خوبی داشته‌ایم و باید این روند را تقویت کنیم. همچنین در مشارکت داوطلبان و خیرین، می‌توانیم هم‌افزایی ایجاد کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: ما اکنون بیش از ۴ میلیون داوطلب داریم. داوطلب‌های جوانی که همه بر اساس بیانیه گام دوم پرورش یافته‌اند و انصافا در جنگ ۱۲ روزه ما را شرمنده خود کردند. خیلی اصرار می‌کردند که همه باید به میدان بیایند، اما نمی‌شد از همه استفاده کنیم و توانستیم از ۸۲۰۰ نفر بهره بگیریم.

 کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه گفت: در جریانات اخیر آمبولانس، خودرو نجات، خودرو امدادی و موتور‌های امدادی و ساختمان هلال احمر را به‌طور ماهرانه‌ای آتش زدند سپس به انبار‌ها حمله کردند.

وی افزود: ما بسته‌های غذایی داریم که برای ۷۲ ساعت، ۱۰ روز و یک ماه یک خانواده را تأمین می‌کند. پتو، چادر و موکت هم داریم. اینها را با خود نبردند و آتش زدند. آنهایی که برکت خدا را آتش زدند به نظر من، آدم‌های گرسنه‌ای نبودند، آدم‌های معترضی هم نبودند. همین اسم تروریست که روی آنها می‌گذارند درست است.

کولیوند ادامه داد: ما یک نهاد کاملا مردمی هستیم و هیچ‌وقت دولتی نبوده‌ایم، برای خدمت‌رسانی به خود مردم. آمبولانس غیر از نجات جان چه کار دیگری می‌تواند بکند؟ غیر از کمک به انسان‌های نیازمند، خودرو نجات چه کار دیگری می‌تواند انجام دهد؟

اگر از هوش مصنوعی استفاده نکنیم سیل هوشمندسازی ما را با خود خواهد برد

کولیوند در ادامه اظهار داشت: توسعه خدمات دیجیتال و هوشمندسازی را در هلال احمر شروع کردیم.

وی افزود: ما باید دقت کنیم که از هوش مصنوعی برای هوشمند کردن کارهایمان استفاده کنیم. اگر این کار را نکنیم، این سیل هوشمندسازی ما را با خود می‌برد.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: باید هم یاد بگیریم هم استفاده کنیم و هم عقب نمانیم. به نظر من، این کار را می‌توانیم با کمک و هدایت کمیته امداد انجام دهیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا