اخبار سیاسی

پیشنهاد متفاوت کواکبیان به پزشکیان/ با ترامپ ملاقات کنید

خبرگزاری خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مصطفی کواکبیان در یکصدو سومین همایش فصلی این حزب با تشکر از حاضران در همایش و استقبال از دیدگاه‌ها و انتقادات مطرح شده در نشست افزود: برخی گزارش‌های ارائه شده از سوی دبیران احزاب و مسئولین شاخه‌ها امیدوارکننده بودند. سیاست کلی حزب کسب قدرت مشروع و ارتقای اعضای تشکیلات می‌باشد در این زمینه البته توفیقاتی در دولت مستقر داریم.

به روایت ایسنا، وی ادامه داد: در برگزاری کنگره‌های منظم در بین احزاب پیش‌گام هستیم و در پایان امسال بیست و سومین کنگره حزب را برگزار خواهیم کرد.مردم‌سالاری برای انتخابات شوراها حتما برنامه داشته و در قالب جبهه اصلاحات فعال و در صحنه خواهیم بود.

وی با اشاره به بازدیدشان از احزاب ترکیه تصریح کرد:حزب آقای اردوغان در ترکیه ۱۵ میلیون عضو داشت در حالیکه احزاب متنوع و متکثر ما بعضا در بدیهیات تشکیلاتی در جا می‌زنند.

دبیرکل حزب مردم سالاری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توفیقات و کمبودهای دولت وفاق افزود: موضع مردم‌سالاری در سال دوم فعالیت دولت پزشکیان متفاوت بوده و حمایت، نظارت و نقد جدی تر کمبودها در دستور کار قرار دارد. انتظار مردم از دولت پزشکیان بسیار وسیع‌تر از عملکرد فعلی دولت است.

وی با اشاره به وضعیت اقتصادی و روابط بین المللی افزود: امیدوارم پزشکیان اولین رییس جمهوری باشد که در سفر نیویورک با ترامپ ملاقات می‌کند.

31211

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا