اخبار سیاسی

حسینی‌کیا: ناترازی انرژی منجر به کاهش تولید داخلی شده است

خبرگزاری مهر

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدجواد حسینی کیا در جلسه علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی و ارائه نظرات کمیسیون‌های عمران و کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد مشکلات تأمین برق، آب شرب، آب کشاورزی و حقابه‌های زیست محیطی، اظهار کرد: امسال حدود ۳۰۰ همت خسارت از محل ناترازی انرژی در حوزه صنعت داشتیم.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قطعی‌ها ۲ ساعته و گاهی ۴ ساعته برق، صنعت را با مشکل مواجه کرده است. از سوی دیگر، ناترازی انرژی در برخی از بخش‌ها باعث کاهش تولید و تعدیل نیرو شده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: کاهش انگیزه برای سرمایه گذاری در حوزه صنعت از دیگر مشکلات ناترازی برق است که وزارت نیرو باید امیدآفرینی کند و برای سال آینده برنامه داشته باشد تا ۲۶ هزار مگاوات نیاز کشور تأمین شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا