اخبار سیاسی

پشتیبانی از فعالیت­‌های تحقیقاتی هیئت علمی دانشگاه‌­ها ابلاغ شد

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های علمی و تحقیقاتی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌­ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور» را برای اجرا ابلاغ کرد.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مسعود پزشکیان، رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های علمی و تحقیقاتی اعضای هیأت علمی دانشگاه‌­ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور» که در جلسه 919 مورخ 13/03/1404 شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.

 

در این ابلاغیه آمده است:

ماده واحده «الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های علمی و تحقیقاتی اعضای هیأت علمی دانشگاه­‌ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور» که در جلسه 919 مورخ 1404/03/13 شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه 532 شورای معین این شورا به تصویب رسیده است؛  به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می‌گردد:

هیأت وزیران
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
سازمان برنامه و بودجه کشور

ماده واحده «الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های علمی و تحقیقاتی اعضای هیأت علمی دانشگاه­‌ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور» که در جلسه 919 مورخ 1404/03/13 شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه 532 شورای معین این شورا به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­‌گردد:

«ماده واحده – با توجه به نقش اعضای هیئت علمی دانشگاه­‌ها و مراکز علمی و پژوهشی به‌عنوان پیشران پیشرفت و توسعه علم و فناوری کشور و به منظور تقویت انگیزه و تلاش مضاعف آنها در گسترش مرزهای دانش و ارتقاء جایگاه علم و فناوری کشور در راستای حل مسائل و تلاش مضاعف با بهره‌گیری از راه‌­حل­‌های علمی و فناورانه؛ وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط مکلفند در راستای ارتقاء منزلت و معیشت اعضای هیأت علمی دانشگاه­ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور، بهبود زیست بوم فعالیت آنها و تمهید و تامین امکانات و پشتیبانی از فعالیت­‌های علمی و تحقیقاتی به‌صورت ویژه، برنامه­‌ها و آیین­‌نامه اجرایی لازم را ظرف مدت 3 ماه تدوین و جهت تصویب به هیأت وزیران پیشنهاد و گزارش اجرای آن را به صورت سالانه به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه دهند».

مسعود پزشکیان
رئیس­ جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا