اخبار بین الملل

نتانیاهو با تهدید سوریه را به دام عادی سازی می‌کشاند

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

۰۹:۳۵ – ۱۷ تير ۱۴۰۴

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی – بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل، با ادعای اینکه ابومحمد الجولانی، رئیس جمهور موقت سوریه، کانال ارتباطی را باز کرده، مدعی شد که اگر سوری‌ها به درگیری بازگردند، بازنده خواهند بود، اما اگر به سمت صلح حرکت کنند، عکس این اتفاق خواهد افتاد.

در بحبوحه گزارش‌های مربوط به توافق امنیتی جدید بین رژیم تروریستی اسرائیل و دمشق، نخست وزیر این رژیم تروریستی افزود: «فکر می‌کنم همه می‌دانند که اوضاع تغییر کرده است. بنابراین فکر می‌کنم این فرصت‌هایی را برای ثبات، امنیت و در نهایت صلح ایجاد می‌کند.»

نتانیاهو ادامه داد: «فکر می‌کنم این نیز ممکن است، زیرا رئیس جمهور کانال ارتباطی را باز کرد. اگر آنها به درگیری بازگردند، چیز‌های زیادی برای از دست دادن دارند و اگر به سمت صلح حرکت کنند، چیز‌های زیادی برای به دست آوردن دارند.»

او همچنین به سوالی در مورد اینکه آیا «مذاکرات مستقیمی بین اسرائیل و حکومت جدید سوریه» وجود داشته است یا خیر، پاسخ نداد. از سوی دیگر، ترامپ فاش کرد که نتانیاهو از او خواسته است تحریم‌های سوریه را لغو کند.

رئیس جمهور آمریکا گفت: «به درخواست بسیاری از کشور‌های خاورمیانه، از جمله بی‌بی (نتانیاهو)، ما تحریم‌های سوریه را لغو کردیم.»

او افزود: «من با رئیس‌جمهور جدید (الجولانی) ملاقات کردم و بسیار تحت تأثیر او قرار گرفتم. کسی به من گفت‌او از یک محیط سخت می‌آید.» من گفتم که خب، این تعجب‌آور نیست. این بخش سختی از جهان است.، اما من واقعا تحت تأثیر او قرار گرفتم. ما تحریم‌ها را لغو کردیم، زیرا می‌خواستیم به سوریه فرصتی بدهیم. آنها تا زمانی که تحریم‌ها برقرار بودند، فرصتی نداشتند.»

منبع: آر تی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا