اخبار بین الملل

رایزنی وزیر کشور با کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان درباره بازگشت اتباع افغانستانی به وطنشان

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

۰۹:۵۶ – ۰۱ مرداد ۱۴۰۴

باشگاه خبرنگاران جوان- اسکندر مومنی، وزیر کشور ایران در دیدار با فیلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان گفت: حدود ۳ تا ۴ میلیون افغانستانی در ایران حضور دارند که بسیاری از آن‌ها با مجوز قانونی مشغول به کار هستند و از احترام جامعه برخوردارند. فرزندانشان در مدارس ایرانی تحصیل می‌کنند و با مردم در تعامل هستند.

وزیر کشور یادآور شد: استانداران مناطق مرزی افغانستان از وضعیت میزبانی ایران بازدید کرده و برخورد محترمانه با مهاجران را از نزدیک مشاهده کرده‌اند.

مؤمنی افزود: اگر بازگشت برخی اتباع افغانستانی از ایران خطر جانی داشته باشد یا نیاز به درمان داشته باشند، حتی با اقامت غیرمجاز، بازگرداندن آن‌ها به‌تعویق می‌افتد.

وی تأکید کرد: در این روند هیچ رویکرد خشنی وجود ندارد. ایران و افغانستان دارای اشتراکات فرهنگی و دینی‌اند و اجازه نداده‌ایم فضای ایجادشده موجب تقابل میان مردم شود.

فیلیپو گراندی نیز با قدردانی از میزبانی ایران در چهار دهه گذشته ضمن درخواست بازگشت تدریجی اتباع افغانستانی به وطنشان گفت: حمایت جامعه بین‌المللی از ایران کاهش یافته است و تأکید کرد: فشار سنگینی بر دوش ایران است و امیدوارم جامعه جهانی در ادامه این رویکرد انسان‌دوستانه با ایران همراهی کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا