اخبار بین الملل

رانش زمین در سودان جان حداقل هزار نفر را گرفت

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

۱۰:۴۸ – ۱۱ شهريور ۱۴۰۴

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند – جنبش آزادیبخش سودان دیروز اعلام کرد که حداقل ۱۰۰۰ نفر در اثر یک رانش زمین که یک روستا در منطقه کوهستان «مارا» در غرب سودان را نابود کرد، جان باخته‌اند و تنها یک بازمانده وجود دارد.

این گروه به رهبری «عبدالوحید محمد نور» در بیانیه‌ای گفت که این رانش زمین در تاریخ ۳۱ اوت (۱۰ شهریور) پس از روز‌ها بارندگی سنگین رخ داده است.

این جنبش که کنترل این منطقه واقع در دارفور را در دست دارد، از سازمان ملل متحد و آژانس‌های بین‌المللی امدادرسانی درخواست کرد تا برای بازیابی اجساد قربانیان، از جمله مردان، زنان و کودکان، کمک کنند.

این جنبش افزود: «این روستا اکنون به طور کامل با خاک یکسان شده است.»

ساکنان این منطقه که از جنگ شدید بین ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع (RSF) در ایالت شمال دارفور فرار کرده بودند، در منطقه کوهستانی مارا پناه گرفته بودند؛ جایی که غذا و دارو به اندازه کافی وجود ندارد.

جنگ داخلی دو ساله، بیش از نیمی از جمعیت را با سطح بحرانی گرسنگی مواجه کرده و میلیون‌ها نفر را آواره کرده است. پایتخت ایالت شمال دارفور، «الفاشر»، نیز تحت حمله و آتش‌باری قرار دارد.

منبع: خبرگزاری فرانسه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا