اخبار بین الملل

تانک‌های آبرامز از استرالیا به اوکراین رسیدند

خبرگزاری خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین به نقل از شبکه ای‌بی‌سی نیوز استرالیا، این تانک‌ها در ارتش استرالیا بازنشسته شده و کانبرا پاییز گذشته وعده داده بود که ۴۹ عراده از این تانک‌ها را به اوکراین بدهد.

بنا بر گزارش ایرنا، «ریچارد مارلس» وزیر دفاع استرالیا جمعه اعلام کرد که بیش از این تانک‌های وعده‌داده شده به اوکراین رسیده‌اند و «کمک قابل توجهی» به اوکراین «برای جنگ با تهاجم غیرقانونی و غیراخلاقی روسیه» خواهند کرد.

مارلس اظهار کرد که بقیه تانک‌ها در ماه‌های آینده به اوکراین تحویل خواهند شد.

علت تاخیر در ارسال تانک‌های آبرامز به اوکراین، لزوم کسب مجوز از آمریکا برای فرستادن چنین تانک‌هایی به کشورهای ثالث اعلام شده است.

یک مقام آمریکایی در ماه می به شبکه ای‌بی‌سی نیوز گفته بود که ارسال این تانک‌ها به اوکراین یک مساله «پیچیده» است و ممکن است که کی‌یف در نگه‌داری آنها دچار مشکل شود.

یک مقام استرالیایی نیز در ماه آوریل نسبت به تمایل واقعی اوکراین برای داشتن این تانک‌ها ابراز تردید کرده و گفته بود که تانک‌های آبرامز ممکن است که در مقابل پهپادها آسیب‌پذیر باشند.

«پت کانروی» وزیر صنایع دفاعی استرالیا گفت: تانک‌های تعمیرشده آبرامز M۱A۱ قدرت آتش بیشتری به نیروهای مسلح اوکراین خواهند داد.

وی افزود که این تانک‌ها بنا به درخواست مستقیم دولت اوکراین و در راستای تعهد استرالیا به نظم جهانی مبتنی بر قانون به کی‌یف ارائه شدند.

استرالیا در سال ۲۰۰۷ ۵۹ تانک آبرامز M۱A۱ خریداری کرد و سپس با بازنشسته کردن آنها مدل جدید این تانک‌ها یعنی M۱A۲ را خریداری کرد.

315 315

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا