اخبار بین الملل

اوکراین بطور همزمان سفرای خود در ۲۰ کشور را تغییر خواهد داد

وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که مقامات کی‌یف با هدف "جان تازه بخشیدن" به دیپلماسی کشور تصمیم گرفته اند که چرخش گسترده‌ای در ترکیب نمایندگی‌های دیپلماتیک خود اجرا کرده و در این راستا ساختارهای جدیدی هم در این وزارتخانه بوجود خواهد آمد.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، رهبری اوکراین در حال برنامه‌ریزی برای انجام یک چرخش دیپلماتیک بزرگ است که طی آن سفیران جدید خود در ایالات متحده و تعدادی دیگر از کشورها منصوب خواهند شد. مقامات اوکراینی قصد دارند حدود 20 نفر از سفیران خود، از جمله نمایندگان خود در ایالات متحده و کشورهای گروه 7 و گروه 20 را جایگزین کنند.

همانطور که آندری سیبیگا، وزیر امور خارجه توضیح داده، این یک چرخش گسترده در هیئت دیپلماتیک این کشور به این دلیل است که “جانی تازه” به دیپلماسی اوکراین بخشیده شود. وی یادآور شد که این تغییر همچنین بر ادامه ماموریت اوکسانا مارکارووا، سفیر اوکراین در ایالات متحده، که ولودیمیر زلنسکی پایان ماموریت دیپلماتیک او را اعلام کرده و پیشنهاد داده که در تیم وی باقی بماند، تأثیر خواهد گذاشت.

وزیر خارجه گفت که مارکارووا “یکی از موفق‌ترین” سفیران اوکراین بوده است، ولی چرخش نمایندگان دیپلماتیک اوکراین اهمیت بسیار زیادی دارد. بر اساس این اطلاعات، انتظار می‌رود  که حدود 20 حکم ریاست جمهوری در مورد تغییر روسای هیئت‌های دیپلماتیک اوکراین در کشورهای گروه 7، گروه 20 و سایر کشورهایی که برای سیاست خارجی کی‌یف مهم هستند، امضا شود.

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین پیش از این اعلام کرد که سفیر جدید این کشور در ایالات متحده  به زودی منصوب خواهد شد.

اوکراین ساختار جدیدی برای روابط با کشورهای غیردوست ایجاد می‌کند

 آندری سیبیگا، رئیس دستگاه دیپلماسی اوکراین همچنین اعلام کرد که در وزارت امور خارجه ساختار جدیدی به منظور روابط با کشورهای غیردوست ظاهر خواهد شد. او توضیح داد: «ما به‌زودی بخش‌های جداگانه جدیدی در وزارت خارجه خواهیم داشت. به عنوان مثال، بخش کشورهای غیردوست. این شامل نه تنها روسیه، بلکه متحدان آن مانند کره شمالی یا بلاروس نیز خواهد بود.»

به گفته وی، معاون اول وزیر  خارجه بر این بخش جدید نظارت خواهد داشت.  علاوه بر این، سیبیگا از ایجاد یک بخش جداگانه برای همکاری با کشورهای آسیای مرکزی و یک بخش هم به سیاست تحریم‌ها اختصاص خواهد داشت.

طبق توضیح وی، ساختار جدید وزارت امور خارجه همچنین شامل یک بخش امنیت و دفاع بین‌المللی، چندین بخش منطقه‌ای – بخش‌های اروپایی، آمریکای لاتین، آسیا-اقیانوسیه، کارائیب و آفریقا خواهد بود. مناطق ایالات متحده، کانادا، خاورمیانه و شمال آفریقا به طور جداگانه مشخص شده‌اند.

سیبیگا همچنین افزود که یک بخش جداگانه نیز به امور مربوط به روابط اوکراین با ناتو به عنوان بخشی از وزارت امور خارجه در حال ایجاد است که به گفته وی، نشان دهنده «اولویت پیوستن کشور به این اتحاد» است. او توضیح داد که پیش از این، ادغام در اتحادیه اروپا و ناتو در یک آژانس ادغام شده بود، اما اکنون یک اداره جداگانه برای تفکیک این مسائل ایجاد خواهد شد. 

وزیر خارجه دستور ایجاد ساختار جدید را در تاریخ 7 جولای امضا کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا