اخبار بین الملل

آشکار شدن اختلافات اروپا و آمریکا در کنفرانس مونیخ

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

۱۱:۱۷ – ۲۷ بهمن ۱۴۰۴

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی – پولیتیکو تائید کرد که کنفرانس امنیتی مونیخ، فروپاشی سیستمی را که آمریکا و اروپا را به هم پیوند داده بود، آشکار کرد و هنوز اجماعی در مورد چگونگی توسعه روابط آنها در آینده حاصل نشده است.

در گزارش این روزنامه آمده است: «آمریکا نسبت به یک سال پیش کمتر تهاجمی بود، اما این کنفرانس نشان داد که اگرچه این اتحاد همچنان به کار خود ادامه می‌دهد، اما نظم قدیمی که دو سوی اقیانوس اطلس را برای دهه‌ها به هم نزدیک کرده بود، از هم پاشیده است. با توجه به آشفتگی‌های مکرر، هیچ اجماعی در مورد چگونگی توسعه روابط در آینده وجود ندارد.»

ایویکا سلنچیچ، نخست وزیر لتونی، به این روزنامه گفت که معتقد است دو طرف قادر به «معامله مانند گذشته» نخواهند بود. یک مدیر اجرایی ناشناس در یک شرکت اروپایی اظهار داشت که بازگرداندن اعتماد از دست رفته در طول یک سال گذشته «یک نسل» طول خواهد کشید.

به همین ترتیب، ولفگانگ ایشینگر، رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ، گفت که کشور‌های اروپایی اعتماد خود را به آمریکا از دست داده‌اند و بازیابی آن دشوار خواهد بود.

کنفرانس امنیتی مونیخ از ۱۳ تا ۱۵ فوریه در مرکز باواریا، بزرگترین استان آلمان برگزار شد.

منبع: آر تی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا