اخبار اقتصادی

وزیر صنعت، معدن و تجارت وارد مینسک شد

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

۱۹:۵۵ – ۰۶ مهر ۱۴۰۴

باشگاه خبرنگاران جوان – سیدمحمد اتابک برای شرکت در اجلاس شورای بین دولتی نخست‌وزیران اتحادیه اقتصادی اوراسیا، دیدار و رایرنی با همتای بلاروسی و بازدید از ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی این کشور، عصر امروز وارد مینسک پایتخت بلاروس شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان در فرودگاه بین‌المللی مینسک مورد استقبال علیرضا صانعی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلاروس و معاون وزیر صنعت بلاروس قرار گرفت.

شرکت در جلسه شورای سیاست صنعتی اتحادیه اوراسیا، دیدار و مذاکره با «لیاخوویچ» وزیر حمل و نقل و ارتباطات بلاروس، بازدید از کارخانجات ماشین سازی، حضور در نمایشگاه بین‌المللی صنعتی اینوپروم، سخنرانی در نشست شورای بین دولتی نخست‌وزیران اتحادیه اوراسیا و دیدار با برخی مقامات ارشد بلاروسی، از برنامه‌های سفر وزیر صمت کشورمان در بلاروس خواهد بود.

منبع: وزارت صمت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا