ظرفیت اسمی تولید برق تجدیدپذیر ایران به ۲۰۰۰ مگاوات رسید
با بهرهبرداری از حدود ۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، ظرفیت منصوبه نیروگاههای تجدیدپذیر در ایران به ۲۰۰۰ مگاوات رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، جهش توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در ایران هم در برنامه هفتم توسعه و هم در برنامه دولت چهاردهم قرار دارد. طبق تأکید برنامه هفتم توسعه، باید در طول این برنامه پنجساله، 12 هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاههای تجدیدپذیر در ایران احداث و بهرهبرداری شود.
دولت چهاردهم نیز افزایش 30 هزار مگاواتی توسعه ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر را در طول عمر 4 ساله این دولت هدفگذاری کرده است.
از ابتدای فعالیت دولت (شروع شهریور 1403) تا امروز بالغ بر حدود 800 مگاوات ظرفیت جدید تولید برق تجدیدپذیر بهبهره برداری رسیده و ظرفیت منصوبه نیروگاههای تجدیدپذیر در ایران به 2000 مگاوات رسیده است.
عباس علی آبادی، وزیر نیرو در این خصوص گفت: “در گذشته تمرکز تولید برق کشور متوجه نیروگاههای حرارتی کشور بوده است؛ بخش بسیار بزرگی از 95 هزار مگاوات نیروگاه کشور، مربوط به نیروگاههای حرارتی کشور میشود.”
وی افزود: “در ابتدای دولت چهاردم حدود 1200 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در کشور وجود داشت که اکنون این عدد به بیش از 2000 مگاوات رسیده و انتظار است تا پایان امسال در مجموع به 3800 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر دست یابیم.”
وی تاکید کرد: “در تلاشیم که سرمایهگذاری در خصوص نیروگاههای تجدیدپذیر را برای کسب و کارها و بخش خصوصی جذاب کنیم و همین مساله با استقبال سرمایهگذاران بسیار زیادی برای ورود به این عرصه همراه شده است.”
وزیر نیرو خاطرنشان کرد: “اکنون برای حدود 30 هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر پروانه تولید صادر شده است؛ ضمن اینکه صدور پروانه فعالیت برای 78 هزار مگاوات نیز در حال بررسی است.”
انتهای پیام/