دوشنبه, ۲ خرداد ۱۴۰۱ / بعد از ظهر / | 2022-05-23
کد خبر: 761165 |
تاریخ انتشار : 22 فروردین 1401 - 12:59 |
ارسال به دوستان
پ

کوشا مگ / بلاک کردن در واتساپ یکی از ابزارهای کاربردی است که اگر مخاطبی قصد مزاحمت داشت، می توان تنها در چند ثانیه حساب آنرا در مقابل حساب خودمان مسدود کنیم و اجازه ندهیم تا مجددا پیغامی از طریق او به ما ارسال شود. از این رو این ابزار در تمام برنامه های شبکه […]

کوشا مگ /

بلاک کردن در واتساپ یکی از ابزارهای کاربردی است که اگر مخاطبی قصد مزاحمت داشت، می توان تنها در چند ثانیه حساب آنرا در مقابل حساب خودمان مسدود کنیم و اجازه ندهیم تا مجددا پیغامی از طریق او به ما ارسال شود. از این رو این ابزار در تمام برنامه های شبکه مجازی وجود دارد تا کاربران قادر به مسدود کردن حساب های کاربری مزاحم باشند. اما زمانیکه در واتساپ کاربری را بلاک کنیم، چگونه کاربر می تواند متوجه این شود که ما آنرا بلاک کرده ایم؟ بدون شک نشانه هایی در این زمینه وجود دارند.

1- آخرین بازدید مخاطب را بررسی کنید

بلاک شدن در واتساپ

اولین نشانه ای که همیشه گویای بلاک شدن کاربر در واتساپ است، غیرفعال شدن آخرین بازدید است که احتمال این نشانه 50 درصد می باشد. اما چرا 50 درصد؟ برخی از کاربران هستند که آخرین بازدید خود را غیرفعال می کنند و به همین دلیل به این گزینه نمی توان اعتماد کرد مگر اینکه شما همیشه می توانستید آخرین بازدید را مشاهده کنید اما بصورت ناگهانی دیگر قادر به مشاهده آخرین بازدید نخواهید بود! از این رو حتما شما توسط کاربر، بلاک شده اید.

2- حذف تصویر مخاطب به همراه آخرین بازدید

بلاک شدن در واتساپ

اگر همانند مورد اول، دیگر قادر به مشاهده آخرین بازدید کاربر نیستید و از زمانیکه این اتفاق رخ می دهد، شما قادر به مشاهده تصویر مخاطب نیستید، بدین معناست که کاربر شما را بلاک کرده است. اما باز هم این گزینه محتمل می باشد و تا حدود 70 درصد به آن می توان اعتنا کرد. چرا که ممکن است کاربر مقابل هم آخرین بازدید و هم تصویر خود را حذف کرده است.

3- پیغام شما همیشه یک تیک خواهد خورد

نشانه های بلاک شدن در واتساپ

سومین نشانه ای که ممکن است با آن روبرو شوید، این است که پیغام های ارسالی شما به شخص مقابل، فقط یک تیک خواهد خورد! یعنی اینکه دیگر پیغام های شما به شخص مقابل نخواهد رسید. اما احتمال این گزینه هم حدودا 80 درصد است چرا که شاید اتفاقی برای شخص مقابل رخ داده باشد و به گوشی دسترسی نداشته باشد. از این رو به این گزینه برای همیشه نمیشود اعتنا کرد.

4- بسته شدن تماس تصویری و صوتی

بلاک شدن در واتساپ

بصورت کلی زمانیکه شما وارد صفحه گفتگو با هر یک از مخاطبان خود شوید، در قسمت بالا سمت راست می توانید آیکون تماس تصویری و صوتی را مشاهده کنید که با فشردن هر یک از آنها می توانید اقدام به برقراری تماس تصویری و صوتی کنید. با این وجود هیچ لزومی ندارد که بصورت ناگهانی این دو آیکون حذف شوند مگر آنکه کاربر مقابل شما را بلاک کرده باشد. از این رو اگر به دنبال نشانه 100 درصدی هستید، می توان به این گزینه اشاره کرد که در تصویر بالا بصورت کامل مشخص می باشد.







لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله اینترنتی کوشا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید