حضورتبلیغی تولیدکننده چرخ خیاطی به اسم حل مشکل پوشاک؛۱٢سال معطلی قانون

اسدالله سلیمانی فعال حوزه پوشاک عفاف و حجاب در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وضعیت نابهسامان تولید و عرضه پوشاک عفیفانه در کشور گفت: در حوزه تولید و عرضه پوشاک عفیفانه نیازمند توجه جدی مسئولان به این موضوع هستیم. هفته عفاف و حجاب بهدور از هرگونه راهکار واقعی، تنها به تکرار وعدههای توخالی تبدیل شده است.
وی ادامه داد: متولیان به جای پاسخ منطقی به مشکلات، شروع به بافتن آسمان و ریسمان میکنند و توجیهات بیمحتوا را به مردم ارائه میدهند.
این فعال حوزه پوشاک عفاف و حجاب گفت: امروزه جشنوارهها در حوزه مد و لباس به طور فزایندهای افزایش یافتهاند، اما بسیاری از طرحها و مدلهای ارائهشده به دلیل عدم کاربردی بودن در زندگی واقعی مردم، تنها تبلیغاتی هستند. همچنین باید توجه کنیم که طرحهای پوشاک اقوام، باید در همان استانهای خودشان مورد استفاده قرار گیرند و نه در جشنوارههای پایتخت.
وی به حضور برندهای مختلف به عنوان اسپانسر در همایشهای مرتبط اشاره کرد و افزود: در یکی از همایشها، یک برند چرخ خیاطی بهعنوان اسپانسر حضور داشت، در حالی که هدف واقعی آنها تبلیغ برند خود بود و نه حل مشکلات لباس فرم مدارس. طرحهای نمایش داده شده نیز بههیچوجه مورد استقبال قرار نگرفتند.
این فعال حوزه حجاب بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان خودجوش تأکید کرد و گفت: تولیدکنندگانی که بدون شفافسازی و با نیت واقعی در حال تولید پوشاک عفیفانه هستند، نه تنها با چالشهای مالی روبهرو هستند، بلکه باید با بوروکراسیهای پیچیده نیز دست و پنجه نرم کنند.
وی بر لزوم تصویب قانونی برای شناسایی محصولات حجاب به عنوان «کالای فرهنگی» تأکید کرد و گفت: این قانون میتواند ۹۰ درصد موانع تولید و عرضه پوشاک عفیفانه را برطرف کند و به کاهش هزینهها کمک کند.
سلیمانی گفت: ایجاد اتحادیه تخصصی در این حوزه، اختصاص فضاهای فروش دائمی در سطح شهر، و حمایت از تولیدکنندگان باید در اولویت قرار گیرد. این در حالی است که ما هنوز در انتظار تصویب قانونی هستیم که نزدیک به ۱۲ سال است روی آن کار میشود.
وی افزود: از رئیسجمهور درخواست میکنم تا با تشکیل یک گروه کارشناسی، به بررسی وضعیت تولید و عرضه پوشاک عفیفانه بپردازد. در این زمینه چند پیشنهاد دارم. ابلاغ قانونی که محصولات حجاب را به عنوان کالای فرهنگی شناسایی کند. رسمیت بخشیدن به حقوق قانونی فعالان حوزه حجاب در نظام صنفی و تشکیل اتحادیه پوششهای عفیفانه، اختصاص مکانی به عنوان ساختمان اتحادیه در حوزه حجاب و عفاف و ایجاد غرفههای دائمی برای عرضه مستقیم محصولات در سطح شهر از دیگر درخواست من از رئیس جمهور است.
سلیمانی در پایان بر لزوم توجه ویژه به تولیدکنندگان و کارآفرینان در حوزه حجاب تأکید کرد و خواستار اقدامات سریع برای رفع مشکلات موجود شد.