بیانیه جمعی از استادان علوم انسانی کشور در حمایت از گفتمان مقاومت
جمعی از استادان علوم انسانی کشور در بیانیهای آوردهاند که اگر مصلحت کلی نظام بر انجام مذاکره باشد، باید به عنوان بخشی از تاکتیک جنگی، به شکل شرافتمندانه و مقتدرانه و به عنوان مرحلهای از ادامه جنگ صورت گیرد.

خبرگزاری تسنیم
– اخبار ویژه نامهها –
به گزارش گروه حوزه و روحانیت خبرگزاری تسنیم، جمعی از استادان علوم انسانی کشور در بیانیهای آوردهاند: دشمن گستاخ در میانه مذاکره مردم مظلوم و زنان و کودکان ما را به شهادت رسانده است. در میانه جنگ، مذاکره با چنین طرفهایی شرافتمدانه نیست؛ و اگر مصلحت کلی نظام بر انجام مذاکره باشد، باید به عنوان بخشی از تاکتیک جنگی، به شکل شرافتمندانه و مقتدرانه و به عنوان مرحلهای از ادامه جنگ صورت گیرد.
در این بیانیه آمده است: امضاکنندگان ضمن بیعت مجدد با رکن اصیل نظام اسلامی یعنی ولایت فقیه، هم پیمان میشوند تا آخرین نفس پای ارزشهای نظام اسلامی باقی مانده و از هیچ رشادتی فروگذار نکنند.
متن بیانیه بدین شرح است:
باسمه تعالی
بیانیه جمعی از اساتید علوم انسانی کشور در محکومیت حمله رژیم جعلی اسرائیل به ایران و حمایت از گفتمان مقاومت
فَلَا تَهِنُوا وَتَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَکُمْ وَلَنْ یَتِرَکُمْ أَعْمَالَکُمْ «محمد(ص): 35»
هدف جنگ تحمیلی اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار در درجه نخست تردید و تزلزل در ایمان، مقاومت و اتحاد ملت ایران؛ و سپس تجزیه و براندازی نظام اسلامی و آسیب زدن به زیرساختهای هستهای و نظامی کشور بود. اما به خواست الهی مکر شیطان علیه او بازگشت و نصرت الهی از مجرای مدیریت حکیمانه مقام معظم رهبری، شجاعت نیروهای مسلح، همکاری دولت محترم و انسجام عزتمندانه ملت غیور ایران نمایان شد. ملت همدل ایران حول محور «ایران حسین(ع)» گردآمدند و اتحادی بینظیر را سامان دادند که شایسته شکرگزاری است.
به فضل الهی نفرت از رژیم کودککش نه تنها در میان کشورهای اسلامی بلکه در مهد مدرنیته و مهمترین نهادهای علمی دنیا نیز به بالاترین سطح خود رسید و قلوب مردم آزاده و ظلمستیز سراسر دنیا را با گفتمان عمیق انقلاب اسلامی همراه ساخت و این خود از بارزترین جلوههای فتح الهی است. امت حسینی مؤلفههای اصلی هویتی انقلاب اسلامی ایران بهویژه استکبارستیزی را به خوبی دریافته و با عمل به آن الگویی برای دیگر جوامع شده است.
جنگ تحمیلی 12 روزه در کنار تلخی ها و دشواریهایش، برکات زیادی برای مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی داشت که هر کدامشان شایسته قدرشناسی است: تقویت مجدد اتحاد و همدلی میان آحاد مختلف مردم، نمایان شدن بیشتر جایگاه ولایت فقیه، تشدید حس مسئولیت پذیری، قدرشناسی نسبت به نعمت امنیت، فروپاشی اعتبار لیبرالیسم و اعتراف به ناکارآمدی تمدن غرب، روشن شدن چهره سلطهطلبانه غرب جدید و … .
امضاکنندگان این بیانیه ضمن آنکه پیشانی شکر بر درگاه الهی ساییده و خدا را به خاطر نعمت ولایت و این مردم غیور و متحد سپاس میگویند، توجه ملت قهرمان و همدل ایران را به چند نکته جلب میکنند:
جنگ فعلی بیش از بعد نظامی، ابعاد شناختی و تبیینی دارد، بر همین اساس با توقف حملات نظامی، جنگ شناختی که اراده و باور ملت مسلمان ایران را هدف قرار داده است، نه تنها پایان نیافته بلکه شدت پیدا کرده است. مقاومت و پیروزی در این نبرد نیز مرهون اعتقاد راسخ و اراده قوی آحاد مردم بوده که باید استمرار یابد و تقویت شود. همچنین رزمندگان این عرصه نه فقط نیروهای شجاع نظامی، که تمام آحاد شریف ایران هستند که با جهاد تبیین، در تقویت باورها، امید و اتحاد یکدیگر میکوشند. ذهنیت جامعه ایران چندین دهه است در متن جنگ شناختی قرار گرفته و دشمن میکوشد جامعه را دچار ازخودبیگانگی و زوال معنایی کند. در برابر این موج هرگز سکوت روا نیست بلکه باید بیش از همیشه زبان به روشنگری گشود. مهمترین وظیفه دانشگاهیان در چنین زمانی، آگاه سازی جامعه اصیل ایران در برابر حملات شناختی دشمن است.
عقل سلیم و تعالیم وحی به ما آموختهاند برای زندگی مقتدرانه، مستقل، با عزت و حتی بهرهمندی از آرامش دنیوی بهتر نیز مقاومت، یگانه راه در برابر دشمنان است. مقاومت عزتمندانه نه یک پیشنهاد، که تنها راه برای استمرار توفیقات دنیوی و آرامش مردم ایران است. تجربه تلخ دوران قبل از انقلاب و نیز کشورهای دیگر این اصل را تأکید میکند که عقبنشینی در برابر دشمن ظالم او را گستاختر ساخته و وضعیت فعلی ما را نیز بدتر خواهد ساخت. هزینه مقاومت صدها مرتبه کمتر از هزینه سازش است. در برابر دشمن ظالم هیچ راهی جز مقاومت نیست. حتی آنانکه با مقاومت سرسازگاری نداشتند اکنون دریافتند این رهیافت یک ضرورت تاریخی است. با تمدنی که این چنین گستاخانه آتش جنگ میافروزد نباید سازش کرد. تنها و تنها مقاومت است که میتواند دشمن تمدنی را دچار استیصال کند. تسلیم گام به گام در برابر دشمن، مشکلات ما را بیشتر و عزت و اقتدار کشور را کمتر خواهد ساخت.
جنگ فعلی ابعاد مختلفی دارد که یکی از ساحتهای آن نبرد نظامی است. ساحت تبیین مهمترین بخش آن است که نخبگان جامعه باید پیشروی آن باشند و دسیسههای قبل، فعلی و آتی دشمن را برای ملت مومن ایران بازگو و از آن پیشگیری کنند. چه این دسیسهها در ظاهر دلسوزیهای عوام فریب دشمن باشد و چه در قالب نسخهپیچیهای شماری اندک از غربزدگان که علیه آرمان ظلمستیز ملت ایران سخن بگویند. ابزار دشمن القای ترس و یأس و نیز شکستن اتحاد بین آحاد مردم، مسئولین و نیروهای مسلح است. نخبگان باید با درایت اهداف دشمن را شناسایی و دفع کنند. امروز نیاز به راهبری شجاعانه نخبگان بیش از هر زمان دیگری حس میشود. دانشگاهیان باید مردم فهیم ایران اسلامی را بیش از پیش متوجه این حقیقت سازند که تسلیم شدن به غرب چه در ابعاد سیاسی و نظامی و چه در تقلید محض از نسخههای ایشان، ما را به اشتباه محاسباتی و ترس بیهوده مبتلا خواهد ساخت.
نخبگان حوزوی و دانشگاهی علوم انسانی، تقویت جبهه مشترک علیه رژیم جعلی و آمریکا را وظیفه خود دانسته و در این زمینه از ظرفیت اساتید و نخبگان دیگر کشورها علیه ظلم بهره خواهند جست. زمانه حاضر بهترین فرصت برای گسترش و تقویت جبهه نخبگانی داخلی و بین المللی حول محور بغض به رژیم ظالم صهیونیستی است.
یکی از عرصههای مهم جنگ فعلی عرصه دیپلماسی است. ضمن تشکر از برخی مواضع شجاعانه مسئولان دیپلماسی، توجه این عزیزان را به اصول ذیل جلب میکنیم:
اولاً دیپلماسی در برابر میدان نیست، بلکه بخشی از میدان مبارزه با دشمن است. دشمن گستاخ در میانه مذاکره مردم مظلوم و زنان و کودکان ما را به شهادت رسانده است. در میانه جنگ، مذاکره با چنین طرفهایی شرافتمدانه نیست؛ و اگر مصلحت کلی نظام بر انجام مذاکره باشد، باید به عنوان بخشی از تاکتیک جنگی، به شکل شرافتمندانه و مقتدرانه و به عنوان مرحلهای از ادامه جنگ صورت گیرد. طرفهای فعلی مذاکره نشان دادند از زبان نرم جمهوری اسلامی سوء استفاده کرده و جز منطق اقتدار را نمیفهمند. زبان دیپلماسی در منطق اسلامی، زبان اقتدار و شجاعت است.
ثانیاً منابع اقتصادی و اجتماعی جهان محدود به چند کشور پرمدعای اروپایی و امریکایی نیست. نظام دیپلماسی باید از تنفر جهانی علیه رژیم کودککش استفاده کرده و با گسترش روابط بین دیگر کشورهای ظلمستیز به ویژه کشورهای اسلامی، از اجماع جهانی علیه رژیم صهیونیستی و امریکا استفاده کند.
ثالثاً بین آمریکا و رژیم جعلی کودککش هیچ تفاوتی نیست. سیاستهای آمریکا در منطقه غرب آسیا همسو با منافع رژیم و علیه منافع مسلمین است. ملت غیور ایران فریب ظاهرسازیهای رسانهای را نخواهند خورد. جبهه دیپلماسی باید با ادبیات مقتدرانه خود پاسبان و تکمیل کننده دستاوردهای نظامی سلحشوران عزیزمان باشد.
رابعاً ترس از جنگ مهمترین تهدیدی بود که در سالهای اخیر علیه ملت ایران به کار گرفته میشد. اکنون این تهدید اعتباری ندارد، زیرا ملت ایران دریافته است رژیم و حامی اصلی آن امریکای جنایتکار، نتوانستند در میدان اقدام موثری انجام دهند و ناچار به لافزنی رسانهای روی آوردهاند.
توفیق اصلی ملت غیور ایران در پیروی صددرصدی از ولایت فقیه بوده و انشالله هر روز تقویت خواهد شد. امضاکنندگان ضمن بیعت مجدد با رکن اصیل نظام اسلامی یعنی ولایت فقیه، هم پیمان میشوند تا آخرین نفس پای ارزشهای نظام اسلامی باقی مانده و از هیچ رشادتی فروگذار نکنند. اساتید علوم انسانی امید قطعی دارند که ملت غیور ایران فرصتهای نهفته در این جهاد عظیم را دریافته و به عنوان سرمایهای برای مراحل بعدی حرکت تمدنی خویش استفاده کند.
«و ما النصر الا من عند الله»
«جمعی از اساتید علوم انسانی کشور»
اساتید و پژوهشگران
بیانیه جمعی از استادن علوم انسانی کشور را در این صفحه امضا کنید.
انتهای پیام/