اخبار فرهنگی و هنری

استاد فرج‌نژاد، میوه‌ی اخلاص در نبرد تمدنی

مرحوم محمد حسین فرج‌نژاد، به راه و روش خود مطمئن بود، زیرا از شجره‌ی طیبه، میوه‌ی اخلاص را چیده بود و با اندیشه‌ی دینی خود در صدد تربیت کریمانه‌ی جامعه برای نبردی تمدنی و جهانی بود. کسی که صهیونیسم را شناخت تا پرده‌ از جهالت اجتماعی بردارد و هژمون رس

خبرگزاری تسنیم

خبرگزاری تسنیم ـ علی عسگری؛ در اطراف حسینه‌ی ایران، اَبَرکوه یزد به دنیا آمده بود. پدر و مادرش او را محمدحسین نام نهادند. از نوجوانی که وارد حوزه‌ی علمیه‌ی قم شد، کنار عزم تحصیل، رزم اندیشه را نیز به کار گرفت. محمد حسین، همچون اسمش نه اهل سازش بود و نه اهل بی‌تفاوتی، چراکه مسئولیت پذیر بود!

در نگاه او دشمن در باروت و انفجار‌ بمب‌های چندصد تنی خلاصه نمی‌شد. چراکه می‌دانست پشت هر شلیک، اندیشه‌ای نهفته است.

رسانه، جنس دشمن‌شناسی حسین را تعریف می‌کرد. همان ابزاری که ساخته شد تا بر جنایت پرده بیافکند و جهالت را زینت ببخشد و رنگ هویت‌های متعالی را به ورطه‌ی نیستی بکشاند.

حالا مبارزه‌ی محمد حسین فرج‌نژاد آغاز شده بود. جدالی که در میدان جسم خلاصه نمی‌شد و پای تفکر را بیش از هر چیز دیگر باز می‌کرد. مقاله‌‌های فرج‌نژاد، نشان می‌دهد که اگر هنوز عصر ویکتوریایی آمال روشنفکران شمرده می‌شود و اگر اسرائیل مدینه‌ی فاضله‌ی اندیشه‌های پسا رنسانس گشته است، بی‌تردید متاثر از دست‌های پنهان فلسفه‌ی غربی است، که حضور آن در نهاد علم ایران را نمی‌توان نادیده انگاشت‌!

روز عرفه که خبر درگذشت محمد حسین منتشر شد، تازه نامش به گوشم رسید. آسمان تیر ماه 1400 درحالی بر پیشانی مردم قم تیغ می‌کشید که میزبان طلبه‌ی مبارز با صهیونیسم شد.

بعد از 4 سال از درگذشت مرحوم فرج‌نژاد، مامور شدم تا به «سومین همایش ملی دشمن‌شناسی و مقاومت» بروم تا از نزدیک آثار و خدمات ایشان را ببینم. طبق برنامه، آیت ‌الله سید مهدی میرباقری، رئیس فرهنگستان علوم اسلامی، سخنران این همایش بود. روی صندلی نشستم و منتظر ماندم تا لحظه‌ای که ایشان تشریف آوردند.

«راهبرد تحقق حاکمیت دین خدا» موضوعی بود که برای این مراسم تدارک دیده شد. حاکمیتی که برای تحققش باید جهاد کرد و مثل استاد فرج‌نژاد دشمنانش را شناخت!

آیت الله میرباقری در این همایش، بر اساس آیه 82 سوره‌ی مبارکه‌ی انعام، رمز تداوم امنیت را ایمان به جبهه‌ی توحید دانستند و کسانی را که به امکانات مادی جهان ظلم تکیه زده‌اند، در معرض ناامنی و اضطراب عنوان کردند. ایشان افزودند که تنها راه رسیدن به توحید، شجره‌ی طیبه و انبیاء الهی‌اند.

رئیس فرهنگستان علوم اسلامی با اشاره به اهمیت تمسک جستن مردم به اهل بیت، جامعه‌ی اهل کرامت و محبت را، جامعه‌ای امن خوانده و جامعه‌‌ای را که همچون بازار، مردمش به دنبال سوددوری بیشتر و رقابت‌اند، حریص و نا امین توصیف کردند.

استاد حوزه و دانشگاه با مشروط خواندن دست‌یابی به امنیت، درگیر شدن با دستگاه شیطان را شرط این مهم عنوان کردند و جهاد را کلید تحقق صلح جهانی از دست دشمنان خواندند.

همایش رو به پایان بود و من در حالی که از همایش خارج می‌شدم، سخنان آیت ‌الله میرباقری را مرور می‌کردم. با خودم می‌گفتم: مرحوم فرج‌نژاد مصداق سخنانی بود که استاد میرباقری فرمود.

مرحوم محمد حسین فرج‌نژاد، به راه و روش خود مطمئن بود، زیرا از شجره‌ی طیبه، میوه‌ی اخلاص را چیده بود و با اندیشه‌ی دینی خود در صدد تربیت کریمانه‌ی جامعه برای نبردی تمدنی و جهانی بود. کسی که صهیونیسم را شناخت تا پرده‌ از جهالت اجتماعی بردارد و هژمون رسانه‌ای دشمن را شکست دهد.

خداوند به مجاهدان و اندیشه‌ورزان انقلاب اسلامی، توفیق دهد تا چون او راه مبارزه با صهیونیسم جهانی را در پیش گیرند. الهی آمین!

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا