اخبار بورس

نمادهایی که از صف فروش به صف خرید نشستند!

در نیمه نخست بورس، شاخص با افت چشمگیر بیش از ۴۵ هزار واحدی همراه بود، ۲۱ نماد توانستند خود را از صف فروش به صف خرید برسانند. با این ۲۱ نماد آشنا شوید.

نبض بورس

به گزارش نبض بورس، بورس باز هم اوضاع خوبی ندارد و بازارسرمایه امروز یکشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با افت چشم گیری همراه بود؛ به نحوی که شاخص کل بورس؛ در نیمه ابتدایی بازار امروز، ریزش ۴۵ هزار واحدی را تجربه کرد و در دو ساعتی که از بازار گذشته است تنها ۳۹ درصد نماد‌ها مثبت بودند و در مقابل ۶۱ درصد دیگر منفی معامله شدند و شاخص کل به سطح ۳ میلیون و ۱۰۴ هزار واحد رسید.

همچنین حجم معاملات بازار ۹۸٬۹۱۳ میلیارد ریال و ارزش معاملات ۸۴٬۸۱۶ میلیارد ریال ثبت شد. گفتنی است  بیشترین تأثیر منفی بر شاخص کل را نماد‌های “فارس”، “فولاد” و “وامید” داشتند. در بین نماد‌های پرتراکنش، “خودرو”، “خساپا” و “دی” بیشترین حجم معاملات را داشتند.

کدام نماد‌ها از صف فروش به صف خرید نشستند؟

همان گونه که از تصویر زیر ملاحظه می‌گردد، گروه فرآورده‌های نفتی بیشترین نماینده رو تو این لیست دارد و نماد‌های شتران، شپنا، شبندر، شبریز، شاوان، شراز جزونماد‌هایی بودند که از صف فروش به صف خرید نشستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا