نمادهای آکنتور، فجر و مبین چه زمانی بازگشایی خواهند شد؟
خیلی از سهامداران درباره آخرین وضعیت آکنتور پرسیدند. همچنین سهامداران با ارسال پیامهایی به صدای سهامدار نبض بورس خواستار پیگیری آخرین وضعیت بازگشایی مبین و بفجر و عدم پرداخت سود دابور و درازک شدند. ولی الله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس در گفتوگو با نبض بورس توضیحاتی را در این باره ارائه داد.

به گزارش نبض بورس، خیلی از سهامداران درباره آخرین وضعیت آکنتور پرسیدند. همچنین سهامداران با ارسال پیامهایی به صدای سهامدار نبض بورس خواستار پیگیری آخرین وضعیت بازگشایی مبین و بفجر و عدم پرداخت سود دابور و درازک شدند.
-
برای مشاهده آخرین اخبار بورس فیلترشکن را روشن و اینجا کلیک کنید
بازگشایی آکنتور
ولی الله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس در گفتوگو با نبض بورس درباره بازگشایی آکنتورگفت:
شرکت آکنتورباید اطلاعات و دیتا بدهد و فرابورس در بازار پایه یا در بازارتوافقی این نماد را درج کند. البته فرابورس از ناشر اطلاعاتی خواسته تا بتواند این نماد رو درج کند که متاسفانه این اطلاعات از سمت آکنتور در اختیار فرابورس قرار نگرفته است. پس این نماد همچنان متوقف خواهد ماند.
بازگشایی پتروشیمی فجر و مبین
همچنین مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس درباره زمان بازگشایی پتروشیمی فجر و مبین نیز بیان نمود: ما شرکتهای پتروشیمی مصرف کننده را باز کردیم، چون مصرف کنندهها بخشی ازبهای تمام شده آنها یوتیلیتی است و عمده بهای تمام شده آنها مواد اولیه است، لذا با توجه به سطح اهمیت موضوع ما نماد شرکتهای مصرف کننده را باز کردیم.
اما نمادهای فجر و مبین درآمد آنها یوتیلیی است و سطح اهمیت آنها فراگیر است. علی ایحال سازمان ملی، پتروشیمی حکمیت کرده است و در کدال منتشر شده است.
ما به شرکتهای فجر و مبین اعلام کردیم که براساس حکمیتی که انجام شده صورتهای مالی خودشون را به بازرس بدهند و بازرس اظهارنظر کند تا ما بتوانیم زودتر نماد را بازگشایی کنیم
مشخصا برای بازگشایی این دو نماد، باید صورتهای مالی شش ماهه و ۹ ماهه بدهند، که این شر کتها هنوز صورتهای مالی ۶ ماهه منتهی به ۳۱/۶/۱۴۰۳ و همچنین صورتهای مالی ۹ ماهه منتهی به ۳۰/۰۹/۱۴۰۳ را ارائه ندادهاند تا بتوانیم نماد را باز کنیم.
دلیل عدم پرداخت سود دابور و درازک
ولی الله جعفری درباره دلیل عدم پرداخت سود دابور و درازک گفت: مشکل پرداخت سود نمادهای دارویی، مشکل مشترکی است، از زمانی که طرح دارویار اجرا شد و بیمارستانها در پرداخت بدهی خودشون به شرکتهای پخش ناتوان شدند و تاخیر ایجاد کردند، این موضوع به شرکتها هم تسری پیدا کرد و شرکتها هم نمیتوانند تعهد خودشان را ایفا کنند و سود را پرداخت کنند.
پیشنهاد ما به شرکتها این بوده که اگر توان پرداخت سود را ندارید، سودی تقسیم نکنید و سود را در شرکت نگه دارید و از محل سود انباشته افزایش سرمایه بدهید تا هم از معافیت مالیاتی آن استفاده کنید و هم برای سهامداران توقعی ایجاد نشود.
اگر شما هم موضوعی جهت پیگیری دارید می توانید در تلگرام به آی دی زیر پیام دهید:
@MSDZARE2