اخبار بورس

دامنه نوسان این نمادها افزایش یافت

دامنه نوسان معاملات بورس برای واحد‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله صندوق‌های سرمایه‌گذاری اهرمی، به مثبت و منفی ۴ درصد افزایش یافت.

نبض بورس

به گزارش نبض بورس، با تصویب هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، مقرر شد از امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴، دامنه نوسان معاملات برای واحدهای سرمایه‌گذاری قابل معامله  صندوق‌های سرمایه‌گذاری اهرمی، به مثبت و منفی ۴ درصد افزایش یابد.

پیش از این دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی ۳ درصد بوده است.

دلایل افزایش دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی

 علی اکبر ایرانشاهی، با اشاره به دلایل افزایش دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی از ۳ درصد به ۴ درصد گفت: به واسطه ضریب اهرمی صندوق‌های سرمایه‌گذاری اهرمی و در مواقعی که بازار به شدت روند صعودی یا نزولی دارد، پرتفوی این نوع صندوق‌ها بیشتر از دامنه نوسانی که برای این نوع صندوق‌ها تعریف شده، تغییر میکنند، لذا برای این مواقع تصمیم بر آن شد تا دامنه نوسان دارایی داخل صندوق متفاوت باشد.

 او افزود: پیش بینی و آثار احتمالی آن بر این است که با این تصمیم، صندوق‌های اهرمی زودتر به تعادل برسند.

ایرانشاهی با یادآوری این که در روند به شدت صعودی یا نزولی بازار، پرتفوی این صندوق‌ها از دامنه نوسانی که برای آن تعریف شده بود، تغییرات بیشتری داشت، گفت: با این اتفاق، شاهد کاهش صف خرید و فروش برای این صندوق‌ها خواهیم بود.

رئیس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس در پاسخ به این پرسش که آیا دیگر ریز ساختار‌های مرتبط با صندوق‌های اهرمی تغییر خواهند کرد یا خیر، گفت: فعلا تصمیمی مبنی بر این که ریز ساختار‌های دیگر این صندوق‌ها تغییر کند، در دستور کار نیست.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا