اخبار بورس

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۷ مهر ۱۴۰۴| بورس مثبت می‌ماند؟

نبض بورس

به گزارش نبض بورس، شاخص کل بورس تهران در این روز افزایش ۶۱ هزار و ۸۴۶ واحدی معادل ۲.۴ درصدی را نسبت به معاملات روز گذشته تجربه کرد و درنهایت به عدد ۲ میلیون و ۶۳۹ هزار واحدی رسید. 

شاخص کل هم وزن نیز ۱۴ هزار و ۵۱۱ واحد برابر با ۱.۸۶ واحد در مقایسه با معاملات روز اخیر افزایش را ثبت کرد و در جایگاه ۷۹۴ هزار و ۵۹۶ واحدی ایستاد.

در سوی دیگر معاملات نیز شاخص کل فرابورس افزایش ۳۳۴ واحدی داشت و به عدد ۲۴ هزار و ۲۳۱ واحدی رسید.

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۷ مهر ۱۴۰۴

برخلاف پیش بینی‌ها بورس تهران دو روز متوالی را با سبزپوشی سپری کرد و درنهایت در پایان معاملات امروز در محدوده ۲.۶ میلیونی ایستاد. 

با توجه به مثبت شدن بورس و منفی شدن بازار‌های موازی کارشناسان پیش بینی می‌کنند که فردا روند معاملات متعادل روبه بالا باشد. البته مثبت‌های فردا همانند امروز نخواهد بود، اما بازار شرایط قابل قبولی را پشت سر خواهد گذاشت.

همچنین به نظر میرسد با توجه به اعلام رئیس بانک مرکزی به تثبیت نرخ دلار در محدوده ۷۰ هزار تومانی به نظر میرسد که فردا صنایع دلار محور شرایط بهتری را تجربه کنند. 

از سوی دیگر با کاهش قیمت طلا، صندوق‌های طلا یکپارچه سرخ پوش شدند و پیش بینی می‌شود که فردا بخشی از سرخ پوشی کاسته شود و به نوعی شرایط صندوق‌های طلا بهتر شود. 

به طور کلی به نظر میرسد با توجه به فعال شدن مکانیسم ماشه و افزایش فشار‌های سیاسی، همچنین سرخ پوش بازار معاملات فردا متعادل و مثبت باشد و احتمالا این روند چند روزی ادامه پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا