اخبار بورس

قیمت نفت در معاملات اولیه آسیا روز دوشنبه جهش کرد

نبض بورس

از هوش رسمیو بپرسید

به گزارش نبض بورس، پس از آنکه آمریکا و ایران در آخر هفته مجموعه‌ای از حملات متقابل را انجام دادند و نگرانی‌ها درباره گسترش جنگ و اختلال بیشتر در عرضه نفت خاورمیانه افزایش یافت.

برنت: حدود ۳٪ افزایش تا ۹۰.۳۶ دلار در هر بشکه؛ بالاترین سطح در بیش از ۵ هفته

نفت خام وست تگزاس WTI: حدود ۴.۴۸٪ رشد تا ۸۲.۴۹ دلار در هر بشکه

عامل اصلی جهش نفت:

درگیری‌های جدید میان آمریکا و ایران، پس از چندین حمله متقابل در آخر هفته، باعث افزایش نگرانی بازار نسبت به امنیت مسیرهای انتقال انرژی شد.

فرماندهی مرکزی آمریکا (CENTCOM) اعلام کرد حملات جدیدی علیه اهدافی در ایران انجام داده است.

 این حملات پس از آن رخ داد که حملات ایران به یک پایگاه آمریکایی در اردن باعث کشته شدن حداقل دو نیروی آمریکایی و زخمی شدن افراد دیگری شد.

تمرکز اصلی درگیری همچنان تنگه هرمز است.

بازار انرژی بیش از همه نگران این موضوع است که اختلال در تردد کشتی‌ها از هرمز ادامه پیدا کند؛ مسیری که بخش بزرگی از صادرات نفت و LNG جهان از آن عبور می‌کند.

جریان کشتیرانی از هرمز همچنان بسیار پایین‌تر از سطح پیش از جنگ قرار دارد و همین موضوع باعث شده بازار یک پریمیوم ریسک ژئوپلیتیکی بالاتر روی قیمت نفت لحاظ کند.

تشدید درگیری آمریکا و ایران، همراه با ضعف جریان صادرات از هرمز، باعث شده معامله‌گران احتمال اختلال طولانی‌تر در عرضه نفت را جدی‌تر بگیرند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا