اخبار بورس

ردپای سرمایه‌گذاران جدید در «چکاپا» و «ومشان»

بررسی تغییرات مالکیت سهامداران درصدی در بازار سرمایه نشان می‌دهد که در روز معاملاتی گذشته شاهد ورود سرمایه‌گذاران جدید به نمادهایی همچون «انرژی»، «غمینو» و «چکاپا» بوده‌ایم، در حالی که جابجایی کامل سهامداران در «ثنور» و «کارام» و خروج از نمادهایی چون «پردیس» و «چکارن» نیز ثبت شده است.

نبض بورس

رصد تحرکات سهامداران عمده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۴؛

۰۷:۵۹ – ۲۱ مرداد ۱۴۰۴

بررسی تغییرات مالکیت سهامداران درصدی در بازار سرمایه نشان می‌دهد که در روز معاملاتی گذشته شاهد ورود سرمایه‌گذاران جدید به نمادهایی همچون «انرژی»، «غمینو» و «چکاپا» بوده‌ایم، در حالی که جابجایی کامل سهامداران در «ثنور» و «کارام» و خروج از نمادهایی چون «پردیس» و «چکارن» نیز ثبت شده است. ردپای سرمایه‌گذاران جدید در «چکاپا» و «ومشان»

به گزارش نبض بورس، بررسی تغییرات مالکیت سهامداران درصدی در بازار سرمایه نشان می‌دهد که در روز معاملاتی گذشته شاهد ورود سرمایه‌گذاران جدید به نمادهایی همچون «انرژی»، «غمینو» و «چکاپا» بوده‌ایم، در حالی که جابجایی کامل سهامداران در «ثنور» و «کارام» و خروج از نمادهایی چون «پردیس» و «چکارن» نیز ثبت شده است.

  • برای مشاهده آخرین و جدیدترین اخبار بورس فیلترشکن را روشن کنید و اینجا کلیک کنید.

نکات مهم تغییرات سهامداران عمده

  • در ثنور، یک سهامدار حقیقی با خرید ۷۰ میلیون سهم معادل ۵.۸۳ درصد وارد شد، در حالی که سهامدار قبلی همین میزان سهم را واگذار کرده است.
  • در کارام نیز یک سهامدار حقیقی ۱۰.۴ میلیون سهم (۱.۰۷ درصد) خریداری کرد، اما همزمان صندوق سرمایه‌گذاری امین نهایت نگر با واگذاری ۱۱.۵ میلیون سهم (۱.۱۸ درصد) از این نماد خارج شد.
  • خروج کامل سهامدار قبلی در ثنور با واگذاری ۷۰ میلیون سهم (۵.۸۳ درصد).
  • در چکارن، یک سهامدار حقیقی ۳۰.۲ میلیون سهم (۱.۰۲ درصد) واگذار کرد.

 

ورود سهامدار درصدی به شرکت ها

خروج سهامدار درصدی از شرکت ها

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا