اخبار بورس

از خبر«پرداخت سود مرحله اول و دوم سهام عدالت» تا خبر« انتخاب مشاور رییس سازمان بورس»

نبض بورس

کد خبر: ۱۱۳۴۶۱

در طول سال هایی که بورس ایران فعالیت خود را آغاز کرده است اتفاقات و وقایعی را به خود دیده است که هر یک به نوعی می توانند تجربه ای برای مدیران فعلی و تجدید خاطراتی برای سهامداران باشند. این نوشتار به وقایع و اخبار بورس ایران در بیست و هشتمین روز مهرماه در طی سال های مختلف خواهد پرداخت که به نوعی برای بورس ایران حائز اهمیت بوده اند.

به گزارش نبض بورس، بازار سرمایه ایران در طول بیش از نیم قرن فعالیت خود، روزهای پرخبر و مهمی را تجربه کرده است. یکی از این روزها ۲۸ مهرماه است که در سال‌های مختلف، رویدادهایی تأثیرگذار در بورس و اقتصاد ایران رقم خورده است. مرور این اتفاقات، هم برای سهامداران یادآور خاطرات بورسی است و هم می‌تواند به مدیران فعلی در تصمیم‌گیری‌های بهتر کمک کند.

رویدادهای مهم ۲۸ مهر در سال‌های گذشته

۲۸ مهر ۱۳۸۷: 

پرداخت سود ۲۲‌میلیون ‌نفر از مشمولان مرحله اول و دوم سهام عدالت شامل کمیته امداد، بهزیستی، روستاییان و عشایر از امروز در سراسر کشور آغاز می‌شود.

۲۸ مهر ۱۳۸۸: 

روز گذشته برای اولین بار در تاریخ بازار سرمایه، عرضه گواهی سپرده یک بانک در فرابورس صورت گرفت.:در معاملات دیروز 116هزار و 300فقره گواهی سپرده بانک کشاورزی به ارزش 11میلیارد و 630میلیون تومان پذیره‌نویسی شد که این تعداد گواهی معادل 26/23درصد از کل اوراق (50میلیاردتومان) قابل عرضه بانک کشاورزی بود.

۲۸ مهر ۱۳۸۹: 

براساس گزارش مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار با ورود 208 سرمایه گذاری جدید تعداد سرمایه گذاران صندوق های سرمایه گذاری از مرز 12 هزار نفر گذشت.

۲۸ مهر ۱۳۹۵:

رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، گسترش کمی و ارتقا کیفی این شرکت‌ها و دخالت دادن آنها در بخش‌ها و طرح‌های اصلی کشور ضرورت‌هایی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

۲۸ مهر ۱۳۹۷:

دکتر شاپور محمدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار امروز طی حکمی، حسن قالیباف اصل را به سمت مشاور رییس سازمان منصوب کرد.

۲۸ مهر ۱۳۹۹:

مدیرعامل بورس تهران گفت: به علت عرضه سنگین برخی از حقوقی‌ها در بازار، در تلاش هستیم تا با ابزار قانونی، عرضه حقوقی‌ها را محدود کنیم.

۲۸ مهر ۱۴۰۳:

رییس هیأت عامل صندوق تثبیت بازار سرمایه در مجمع عمومی عادی سالانه این نهاد اعلام کرد: صندوق تثبیت در نیمه نخست امسال در ۶۸ درصد از روزهای معاملاتی، در بازار، خریدار بود، ارزش کل خریدهای خرد این صندوق در دوره یادشده، به مرز ۱۲ همت رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا