اخبار بورس

آخرین تغییرات قیمت طلا و نفت در بازارهای جهانی

نبض بورس

به گزارش نبض بورس، قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی که سرمایه‌گذاران منتظر گزارش تورم آمریکا در هفته جاری و ارزیابی اظهارات رئیس فدرال رزرو در مورد کاهش نرخ بهره بودند، حوالی بالاترین رکورد خود ایستاد.

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری پس از ثبت رکورد ۳۷۹۰ دلار و ۸۲ سنت در معاملات روز سه‌شنبه، در معاملات روز جاری بدون تغییر ماند و در سطح ۳۷۶۲ دلار و پنج سنت ایستاد. هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در دسامبر، با ۰.۶ درصد کاهش، ۳۷۹۴ دلار و ۵۰ سنت معامله شد.

شاخص دلار آمریکا نزدیک به پایین‌ترین سطح یک هفته اخیر باقی ماند و دلار ضعیف، طلا را که به ارز آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود، برای خریداران خارجی ارزان‌تر می‌کند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره بدون تغییر ماند و در ۴۴ دلار و دو سنت ثابت ایستاد. بهای هر اونس پلاتین نیز بدون تغییر ماند و ۱۴۷۸ دلار ۱۵ سنت معامله شد و هر اونس پالادیوم با ۰.۴ درصد کاهش، به ۱۲۱۴ دلار و ۷۸ سنت رسید.

قیمت نفت در معاملات آسیایی روز چهارشنبه، تحت تاثیر کاهش ذخایر نفت آمریکا، به روند افزایشی روز گذشته ادامه داد و بالا رفت.

قیمت نفت برنت با ۱۹ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش، به ۶۷ دلار و ۸۲ سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۱ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش، به ۶۳ دلار و ۶۲ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص روز سه‌شنبه، در پی به نتیجه نرسیدن توافق ازسرگیری صادرات نفت از کردستان عراق و توقف ارسال نفت از خط لوله به ترکیه، بیش از یک دلار در هر بشکه صعود کرده بودند.

بر اساس گزارش رویترز، نشانه‌های دیگری از محدود شدن عرضه وجود دارد. شرکت نفتی بزرگ آمریکایی شورون تنها قادر خواهد بود حدود نیمی از ۲۴۰ هزار بشکه در روز نفت خامی را که با شرکای خود در ونزوئلا تولید می‌کند، صادر کند. این شرکت در ژوئیه، مجوز فعالیت در این کشور آمریکای جنوبی را از واشنگتن دریافت کرد، اما قوانین جدید به معنای آن است که نفت خام سنگین و حاوی گوگرد بالا که در ونزوئلا تولید می‌شود، کمتر به آمریکا خواهد رسید./کالاخبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا