اخبار بورس

ورود بانک پاسارگاد به پی‌پاد و حضور پارسیان در شنفت!

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها از سهامداران درصدی بورس تهران، چندین جابه‌جایی مهم در ترکیب مالکان عمده شرکت‌ها به ثبت رسید. ورود نهادهای مالی بزرگ و اشخاص حقیقی فعال به برخی نمادها می‌تواند بر روند معاملاتی آنها در روزهای آتی اثرگذار باشد.

نبض بورس

رصد تحرکات سهامداران عمده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

۰۸:۰۲ – ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها از سهامداران درصدی بورس تهران، چندین جابه‌جایی مهم در ترکیب مالکان عمده شرکت‌ها به ثبت رسید. ورود نهادهای مالی بزرگ و اشخاص حقیقی فعال به برخی نمادها می‌تواند بر روند معاملاتی آنها در روزهای آتی اثرگذار باشد. ورود بانک پاسارگاد به پی‌پاد و حضور پارسیان در شنفت!

به گزارش نبض بورس، بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها از سهامداران درصدی بورس تهران، چندین جابه‌جایی مهم در ترکیب مالکان عمده شرکت‌ها به ثبت رسید. ورود نهادهای مالی بزرگ و اشخاص حقیقی فعال به برخی نمادها می‌تواند بر روند معاملاتی آنها در روزهای آتی اثرگذار باشد.

  • برای مشاهده آخرین و جدیدترین اخبار بورس فیلترشکن را روشن کنید و اینجا کلیک کنید.

نکات مهم تغییرات سهامداران عمده

  • در نماد شنفت، شرکت گروه مالی پارسیان با خرید ۲۸۲.۲ میلیون سهم معادل ۱.۰۹ درصد وارد ترکیب سهامداران عمده شد.
  • نماد غنیلی شاهد ورود دو سرمایه‌گذار حقیقی بود؛ یک شخص حقیقی تعداد ۵ میلیون سهم (۱.۲۵ درصد) و شخص دیگری تعداد ۴ میلیون سهم (۱ درصد) از سهام این شرکت را در اختیار گرفتند.

  • در نماد پی‌پاد، بانک پاسارگاد به‌عنوان سهامدار عمده جدید با خرید ۶۰.۶ میلیون سهمش (۱.۴۴ درصد) حضور یافت.

 

ورود سهامدار درصدی به شرکت ها

خروج سهامدار درصدی از شرکت ها

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا