سهامداران ایران خودرو بخوانند | روزهای بهتر برای خودرو در راهند؟
پیشنهاد هیات مدیره ایران خودرو به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه ۹۴۱ درصدی از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها روی کدال رفت. چندی پیش نیز گزارش عملکرد حسابرسی شده تلفیقی شرکت منتشر شد. برآیند عملکرد تلفیقی ۶ ماهه و عملکرد ۹ ماهه، برنامه تجدید ارزیابی داراییها در کنار تغییرات جدید در تیم مدیریتی و ثبت رکوردهای جدید تولید میتواند نوید بخش روزهای بهتری در خودرو باشد.

به گزارش نبض بورس، چند روز پیش پیشنهاد هیات مدیره ایران خودرو به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه ۹۴۱ درصدی از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها روی کدال رفت.
-
برای مشاهده آخرین و جدیدترین اخبار بورس فیلترشکن را روشن کنید و اینجا کلیک کنید.
همچنین چندی پیش نیز گزارش عملکرد حسابرسی شده تلفیقی شرکت منتشر شد. برآیند عملکرد تلفیقی ۶ ماهه و عملکرد ۹ ماهه، برنامه تجدید ارزیابی داراییها در کنار تغییرات جدید در تیم مدیریتی و ثبت رکوردهای جدید تولید میتواند نوید بخش روزهای بهتری در خودرو باشد. طی ماه قبل در یک مجمع پر حاشیه علیمردان عظیمی صندلی مدیر عاملی ایران خودرو را به عادل پیرمحمدی واگذار کرد.
حدود نیمی از زیان خودرو کاهش یافت
زیان خالص ایران خودرو در ۹ ماهه منتهی به آذر ۱۴۰۳، ۴۲% کاهش یافت و از ۳۰ همت در دوره مشابه قبل به ۱۷ همت در ۹ ماهه ۱۴۰۳ رسید. درآمد عملیاتی ۹ ماهه ۲۱% رشد داشت و با افزایش کمتر و معادل ۱۰% در بهای تمام شده، زیان ناخالص کاهش قابل توجه ۹۴ درصدی را به ثبت رساند. زیان عملیاتی نیز با کاهش ۵۳ درصدی به حدود ۱۱.۵ همت رسید.
همچنین چندی پیش گزارش عملکرد تلفیقی حسابرسی شده ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ منتشر شد. بر اساس این گزارش زیان خالص ۴۰% کاهش داشت و معادل ۹ همت گزارش شد. درآمد تلفیقی گروه با ۲۵% رشد به مبلغ ۱۴۴ همت ثبت شد و با افزایش کمتر و معادل ۱۷ درصدی بهای تمام شده سود ناخالص رشد سنگین ۲۹۴ درصدی را تجربه کرد.
زیان عملیاتی با چرخش قابل توجه مثبت همراه شد و از ۸ همت در دوره مشابه قبل به سودی به مبلغ ۱۱۷۸ میلیارد تومان بالغ گردید.
گفتنی است درآمد ۹ ماهه با رشد ۲۱ درصدی از مرز ۲۱۷ همت عبور کرد و رشد فروش عمدتا از محل افزایش نرخ فروش بوده است.
حاشیه سود ناخالص، عملیاتی و سود خالص شرکت نیز بهبود قابل توجهی داشته است.
خودرو در تلاش برای تحقق بودجه ۳ ماهه: در تلاش برای تحقق حاشیه سود ناخالص مثبت
ایران خودرو برآورد نمود که در ۳ ماهه پایانی سال ۱۷۷ هزار دستگاه و با این حساب در مجموع سال ۱۴۰۳، مقدار فروش را به ۶۰۰ هزار دستگاه برساند. شرکت مبلغ فروش را نیز برای مجموع سال ۱۴۰۳، ۵۳۳ همت تخمین زد؛ که در صورت تحقق مقدار فروش نسبت به سال قبل ۱۱% و مبلغ فروش ۱۲ ماهه با ۱۱۰% رشد همراه خواهد شد.
شرکت در ۱۰ ماهه منتهی به دی ماه حدود ۲۴۷ همت فروش داشت و نسبت به دوره مشابه قبل رشد ۲۱ درصدی را رقم زد. بدین ترتیب شرکت موفق شد به لحاظ مقداری و مبلغی در دی ماه حدود ۲۵% از بودجه ۳ ماهه را محقق نماید.
روند معیارهای سودآوری در شرکت مثبت است و شرکت با توجه به بودجه ۱۴۰۳ متصور است که بتواند حاشیه سود ناخالص را به ۶% برساند. با توجه به روند عملکرد شرکت و ثبت رکوردهای تولید سناریوی مثبت شدن حاشیه سود ناخالص منطقی به نظر میرسد.
خودرو و ثبت رکورد جدید تولید هفتگی
به گزارش ایکو پرس، گروه صنعتی ایرانخودرو در چهل و نهمین هفته کاری امسال، با برنامهریزی دقیق در شبکه تامین و تولید، موفق به عبور از رکورد تولید هفتگی خود شد. این شرکت در روز دوم اسفندماه، با تولید ۱۵۰۱۵ دستگاه خودروی سواری و وانت، رکورد جدیدی را در تولید هفتگی به ثبت رساند. از ابتدای سال جاری تا پایان هفته ۴۹، بیش از ۴۹۰ هزار دستگاه خودرو توسط ایرانخودرو تولید شده است.
قیمت هر سهم خودرو پس از افزایش سرمایه سنگین، حدودا چقدر خواهد بود؟
پیشنهاد هیات مدیره شرکت به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه ۹۴۱ درصدی از محل تجدید ارزیابی داراییها در تاریخ ۴ اسفند ۱۴۰۳ روی کدال قرار گرفت. این افزایش سرمایه با هدف اصلاح ساختار مالی و خروج از ذیل ماده ۱۴۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت انجام خواهد شد. عمده افزایش سرمایه یاد شده نیز ار محل مازاد تجدید ارزیابی سرمایه گذاریها میباشد.
با این افزایش سرمایه، سرمایه شرکت از حدود ۳۰.۱ همت به حدود ۳۱۳.۹ همت میرسد. قیمت هرسهم خودرو نیز با لحاظ قیمت پایانی روز ۴ اسفند ماه معادل ۳۲۹۸ ریال، پس از انجام افزایش سرمایه به حدود ۳۱۷ ریال خواهد رسید.