اخبار بورس

از خبر« عرضه اولیه نماد پتروشیمی» تا خبر« عرضه خودرو در بورس کالا»

در طول سال هایی که بورس ایران فعالیت خود را آغاز کرده است اتفاقات و وقایعی را به خود دیده است که هر یک به نوعی می توانند تجربه ای برای مدیران فعلی و تجدید خاطراتی برای سهامداران باشند. این نوشتار به وقایع و اخبار بورس ایران در بیست و دومین روز تیرماه در طی سال های مختلف خواهد پرداخت که به نوعی برای بورس ایران حائز اهمیت بوده اند.

نبض بورس

به گزارش نبض بورس، در طول سال هایی که بورس ایران فعالیت خود را آغاز کرده است اتفاقات و وقایعی را به خود دیده است که هر یک به نوعی می توانند تجربه ای برای مدیران فعلی و تجدید خاطراتی برای سهامداران باشند. این نوشتار به وقایع و اخبار بورس ایران در بیست و دومین روز تیرماه در طی سال های مختلف خواهد پرداخت که به نوعی برای بورس ایران حائز اهمیت بوده اند.

۲۲ تیرماه ۱۳۸۵،  معاون وزير نيرو در امور برق گفت: با تصويب اساسنامه واگذاري نيروگاهها كه تدوين و تقديم هيأت دولت شده است ، سهام ۳۰ نيروگاه در بورس عرضه مي شود.

۲۲ تیرماه ۱۳۸۸، واگذاری سند سهام عدالت بازنشستگان فرهنگی استان تهران از ۱۸ تیرماه سال جاری آغاز شد. همچنین آئین‌نامه شرکت‌‌های تعاونی سهامی‌‌‌عام تصویب شد

۲۲ تیرماه ۱۳۹۰، معاون اول رییس جمهوری گفت : با راه اندازی بورس نفت ایران، سایر بورس های منطقه تقویت خواهند شد. سرپرست وزارت نفت گفت: با عرضه نخستین نفت خام ایران در تالار بین المللی کیش، نفت به شکل واقعی ملی شد تا تمام مردم ایران بتوانند از امروز در دادوستد این محصول با ارزش مشارکت کنند. و همچنین با عرضه 10درصد از سهام شرکت آ.س. پ، هر سهم آن به قیمت 3100 ریال در بازار سهام فرابورس کشف قیمت شد.

۲۲ تیرماه ۱۳۹۱، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امین گفت : نخستین صندوق ارزی با درآمد ثابت در آینده نزدیک وارد بازار سرمایه می شود.

۲۲ تیرماه ۱۳۹۲، مدیر عامل فرابورس از واگذاری 100درصدی سهام شرکت تولید نیروی برق خلیج فارس در روز یکشنبه 6 مرداد در بازار سوم خبر داد.

۲۲ تیرماه ۱۳۹۳، هیات وزیران با انتشار اسناد خزانه اسلامی به صورت الکترونیکی از طریق بانک عامل و سامانه های مجاز و با رعایت قوانین و مقررات مربوط موافقت کرد.

۲۲ تیرماه ۱۳۹۴، مدیریت امور ناشران شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) اعلام کرد : نماد شرکت انرژی امید تابان هور با سرمایه 2300 میلیارد ریال در سامانه جدید پس از معاملات درج شد.

۲۲ تیرماه ۱۳۹۸، بالاخره انتظارها به سررسید و عرضه اولیه پتروشیمی نوری انجام شد. در جریان عرضه اولیه امروز؛ هر سهم پتروشیمی نوری ۳۱,۲۵۰ ریال کشف قیمت شد و به هر کد سهام داری حداکثر تعداد ۵۳۳ سهم تخصیص یافت.

۲۲ تیرماه ۱۳۹۹، دولت با هدف ساماندهی وضعیت بازار سرمایه و با توجه به کشش تقاضای بالا در بازار سرمایه به منظور استفاده از فرصت‌های تأمین مالی از این بازار، با افزایش سهم شناور آزاد شرکت‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی در بازار سرمایه موافقت کرد.

۲۲ تیرماه ۱۴۰۱، عضو ناظر در شورای عالی بورس اعلام کرد: عرضه خودرو در بورس کالا توسط شورای عالی بورس تصویب شد.

۲۲ تیرماه ۱۴۰۲، روز شنبه ۳۱ تیر ماه ۵۰ دستگاه کامیون کشنده امپاور (EM POWER)، ۵۰ دستگاه کامیونت فورس (FORCE) کابین بدون خواب و ۷۰ دستگاه کامیونت فورس (FORCE) کابین خوابدار در تالار خودرو بورس کالا عرضه خواهد شد.

۲۲ تیرماه ۱۴۰۳، حمید میرمعینی، استاد دانشگاه، تصمیمات خلق‌الساعه را به ضرر بازار سرمایه و سهامداران دانست و بیان داشت: در دولت چهاردهم باید اقدامات موثری در راستای مشارکت عمومی مردم برای سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه و جهش تولید انجام شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا