پویش ایران آباد، تبلور امید و ساختن ایرانی آباد با تكیه بر توان علمی و فنی داخلی است/ پویش “ایران آباد” ، حرکتی برای ساختن ایرانی بزرگ و مقتدر با مشارکت و همدلی یکایک هموطنانمان میباشد.
رشت ایده آل خبر - عادل سلیمانی مدیر عامل شرکت برق منطقهای گیلان با اشاره به راهاندازی و آغاز بکار پویش سراسری ایران آباد گفت: این پویش، نماد خودباوری و تکیه بر دانش مهندسی و فنی داخلی است تا بتوانیم آیندهای روشن و پرافتخار را برای کشور عزیزمان رقم بزنیم.

به گزارش ایده آلل خبر – سلیمانی با اشاره به این حرکت بزرگ ملی گفت: این پویش نگاه جدید و نوینی در عرصه رشد و توسعه با اتکا به توان مهندسی و مدیریت داخلي است تا با کمک پیمانکاران بومی و بخش علمي کشور بتوانیم روشنایی پایدار را در اقصی نقاط کشورمان برقرار کنیم.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای گیلان، پویش ایران آباد را حرکتی هوشمندانه جهت عمران و آبادی بیشتر عنوان کرد و افزود: این پویش با خلق انگیزهای قوی، البته با همراهی و همدلی هموطنان درصدد است تا پیشرفتهای چشمگیری را در صنعت آب و برق رقم بزند.
سلیمانی با اشاره به افتتاح و بهرهبرداری از ۱۲ پروژه برقی شرکت برق منطقهای گیلان در هفته دولت گفت: این تعداد پروژه با ارزش ۳۵۲۸ میلیارد تومان، تجلی خودباوری و اتکا به سازندگان و پیمانکاران بومی است که در هفته دولت تقدیم مردم شرف و نجیب استان خواهد شد تا خانواده بزرگ صنعت برق گیلان نیز بتوانند سهمی در توسعه پایدار استان داشته باشند و امید را در دل هم استانیهایمان زنده نگه دارند.