اخبار گیلان

پرداخت بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان تعهدات به بیمه شدگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی منجیل

به گزارش ایده آل خبر ، به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان ، علی اصغر جباری با اشاره به اینکه حضور تامین اجتماعی در شهر منجیل قدمتی طولانی داشته و به واسطه فعالیت سد منجیل به دهه چهل شمسی برمیگردد افزود : این شعبه در زمره پنج […]

ایده آل خبر

به گزارش ایده آل خبر ، به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان ، علی اصغر جباری با اشاره به اینکه حضور تامین اجتماعی در شهر منجیل قدمتی طولانی داشته و به واسطه فعالیت سد منجیل به دهه چهل شمسی برمیگردد افزود : این شعبه در زمره پنج واحدتابعه استان است که قدمت آن به سالهای قبل از انقلاب و انجام ماموریتها با تکیه بر قانون بیمه های اجتماعی سال ۱۳۳۲ برمیگردد .

وی با بیان اینکه هفته تامین اجتماعی امسال علاوه بر روال همیشگی سنوات گذشته مقارن با پنجاهمین سالگرد تصویب قانون این سازمان در سال ۱۳۵۴ شده است اظهار داشت با توجه به نقش و جایگاه کارفرمایان و بیمه شدگان به عنوان سهامداران اصلی ، شعار محوری هفته تامین اجتماعی در سالجاری (( توسعه و تحول همراه با شرکای اجتماعی )) تعیین شده است .

رئیس تامین اجتماعی شعبه منجیل با تاکید بر اینکه در حال حاضر سه شعبه در شهرهای لوشان ، منجیل و رستم آباد امر ارائه تعهدات و خدمات به مردم شهرستان رودبار را عهده دار میباشند اذعان داشت ۶۲۰۰۰ نفر در سطح شهرستان در زمره عائله تامین اجتماعی گیلان قرار دارند که سهم شعبه منجیل در آن ۲۵۰۰۰ نفر است .

علی اصغر جباری با اشاره به اینکه ۸۰۰۰ بیمه شده اصلی و ۴۶۰۰ مستمری بگیر به اتفاق افراد تبعی خود در شعبه منجیل تعهدات دریافت مینمایند خاطر نشان ساخت در سال ۱۴۰۳ حدود ۶۵۷ میلیارد تومان تعهدات به این اقشار پرداخت شده که ۶۴۸ میلیارد تومان آن مستمری ، ۵/۵ میلیارد تومان مقرری بیمه بیکاری و مابقی انواع غرامتها و کمک هزینه ها میباشد .

وی در بخش دیگری از این گزارش گفت : در سه ماهه اول امسال نیز ۲۵۰ میلیارد تومان تعهدات به بیمه شدگان و مستمری بگیران ارائه شده که در مقایسه با سال گذشته بیانگر رشدی افزون بر ۶۰ درصد است .

رئیس تامین اجتماعی شعبه منجیل همچنین اذعان داشت تعداد مستمری بگیران تحت پوشش در یکساله اخیر بیش از ۴ درصد رشد داشته و این درحالیست که تعداد بیمه شدگان کمتر از یک درصد افزایش یافته است .

علی اصغر جباری با اشاره به این نکته که نسبت پشتیبانی یعنی تعدادبیمه شدگان اصلی به مستمری بگیران یا به تعبیری میزان ورودی ها به خروجی ها از شاخصهای اساسی در محاسبات بیمه ای محسوب میگردد افزود : این نسبت در استان گیلان در پائین ترین وضعیت خود در سطح کشور و کمتر از سه میباشد .

وی با بیان اینکه حدود ۲۰۰۰ کارگاه در حوزه عمل این شعبه قرار دارند گفت : ۹۰۰ فقره از این واحدها دارای بیمه شده هستند .

شایان ذکر است تامین اجتماعی منجیل بیش از ۴۵ میلیارد تومان از کارفرمایان منطقه مطالبات بیمه ای دارد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا