نظارت هوشمند، بر موجودی و سطح عرضه بازار در اولویت است.
به گزارش ایده آل خبر روابط عمومی اداره کل صمت؛ تیمور پورحیدری عصر امروز چهارشنبه با حضور در کارگروه تنظیم بازار شهرستان لاهیجان در محل فرمانداری گفت: لاهیجان سنبل گردشگری استان است و کنترل و نظارت مطلوب بازار آن، باعث جذب و گردشگری بیشتر خواهد بود. وی با اشاره به لزوم حمایت کلیه دستگاههای نظارتی […]

به گزارش ایده آل خبر روابط عمومی اداره کل صمت؛ تیمور پورحیدری عصر امروز چهارشنبه با حضور در کارگروه تنظیم بازار شهرستان لاهیجان در محل فرمانداری گفت: لاهیجان سنبل گردشگری استان است و کنترل و نظارت مطلوب بازار آن، باعث جذب و گردشگری بیشتر خواهد بود.
وی با اشاره به لزوم حمایت کلیه دستگاههای نظارتی در مقوله بازار، اظهار داشت: امروزه نظارت هوشمند، بر موجودی و سطح عرضه بازار در اولویت است. عدم رضایت مردم از کیفیت نان و عرضه آن نیز باید دقیق تر آسیب شناسی شود.
به گفته پورحیدری؛ دپوی نان کنجدی قبل از سفارش مشتری در واحدهای خبازی ممنوع است و نباید بدون سفارش مشتری اقدام به تولید و عرضه نان کنجدی بدون نوبت شود که مورد اعتراض قاطبه مردم است و حتماً با این تخلف برخورد خواهد شد.
مدیرکل صمت گیلان تصریح کرد: توزیع ناعادلانه و غیر متوازن سهمیههای آرد به واحدهای خبازی علیرغم تخصیص سهمیههای مازاد ترمیمی نیز، باعث کاهش ساعات پخت برخی از واحد های خبازی و در نتیجه نارضایتی عمومی میشود.
مدیرکل صمت در کارگروه تنظیم بازار شهرستان لاهیجان؛ نظارت عرضه با کیفیت نان را از اتحادیهها و اداره بهداشت خواستار شد و گفت: وظیفه روسای اتحادیهها و اداره بهداشت؛ نظارت و سختگیری بیشتر با هدف ارتقای کیفیت نان است که علیرغم افزایش قیمت، هنوز گلایهمندی از کیفیت نان وجود دارد و منبعد پروندههای تخلف به سمت تقلب در پخت نان خواهد رفت.