اخبار گیلان

نشست مشترک سرپرست شهرداری، رییس شورای اسلامی شهر بندرکیاشهر، معاون ادره کل اوقاف استان گیلان و رییس اداره اوقاف شهرستان

رشت - ایده آل خبر- نشستی با حضور «سعید فدایی» سرپرست شهرداری ،«حاتم پور باقری» رییس شورای اسلامی شهر بندر کیاشهر، «مجید بذرافشان» معاون بهروری اوقاف استان گیلان، «حجت اسلام عباس خوبرو» رییس اداره اوقاف آستانه اشرفیه و جمعی از مدیران شهری در شهرداری بندرکیاشهر برگزار شد.

ایده آل خبر

به گزارش ایده آل خبر – طی این نشست که با حضور کارشناسان اداره اوقاف و شهرداری بندر کیاشهر برگزار گردید، وضعیت موقوفات واقع در شهر و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در برخی زمین‌های وقفی از جمله ایجاد پارک در محله امیرکیاسر برای ایجاد فضای تفریحی برای کودکان مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

سعید فدایی با اشاره به اوقافی بودن زمین‌های امیرکیاسر بیان کرد: جهت امور عام المنفعه ‌و ایجاد امکان رفاهی در منطقه امیرکیاسر می‌توان با سرمایه‌ شهرداری و تعریف زمین توسط اوقاف این امکانات در محله امیرکیاسر فراهم گردد.

سرپرست شهرداری گفت: این نشست گامی مهم در جهت بهره‌برداری بهتر از موقوفات در این منطقه است که با همکاری اداره اوقاف و شهرداری امکان پذیر می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا