اخبار گیلان

كیفیت آب شرب استان گیلان مطابق با استاندارد ملی و بین المللی است

معاون بهره برداری شرکت آبفای گیلان؛ با حضور در صدای مرکز گیلان و برنامه شهر ما، با شنوندگان در خصوص عملکرد شرکت در خدمت رسانی به مردم عزیز گیلان سخن گفت.

گیرا آنلاین

گیرا آنلاین_ به گزارش دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب گیلان؛ صبح روز یکشنبه ۶ مهر ماه سال جاری عباس حسنی معاون بهره برداری شرکت آبفای گیلان با حضور در برنامه شهر ما رادیو گیلان پاسخگوی سوالات مجری برنامه و مردم عزیز در خصوص عملکرد این شرکت در راستای خدمت رسانی هر چه بهتر به گیلانیان طی سالهای اخیر بود.

عباس حسنی؛ ضمن اشاره به این نکته که شاخص بهره مندی آب شرب در شهرهای استان ۹۹ درصد و در روستاهای گیلان ۸۶ درصد می باشد؛ در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر چگونگی کیفیت آب گیلان، بیان داشت: شرکت آب و فاضلاب وظیفه تولید و تامین آب شرب سالم و باکیفیت را عهده دار است، حجم بالایی از آب تحویلی به مشترکین از طریق تصفیه خانه بزرگ آب گیلان تامین می شود.

وی ادامه داد: باسرفرازی و افتخار باید به مشترکین محترم اطمینان داد که یکی از با کیفیت ترین و مرغوب ترین آبها در سطح کشور آب تولیدی تصفیه خانه بزرگ گیلان می باشد، این تصفیه خانه حدوداً ۷۵ درصد جمعیت استان را تحت پوشش دارد، آب این تصفیه خانه از سد شهربیجار تامین می شود که دارای کیفیت بسیار مطلوبی است.

حسنی؛ در پاسخ به صحبت هم شهری گیلانی در مصاحبه با گزارشگر برنامه مبنی برکیفیت و رنگ آب مصرفی گفت: مشترکینی که تغییر رنگ و طعم در آب مشاهده می کنند حتما با سامانه ارتباط مردمی ۱۲۲ تماس و با ثبت آدرس خود امکان بررسی مشکل پیش آمده را برای همکاران آبفا ایجاد نمایند تا مسئله مورد پیگیری قرار گیرد و مرتفع شود؛ سامانه ۱۲۲ به طور ۲۴ ساعته در دسترس مشترکین نجیب گیلان می باشد.

وی در ادامه توصیه کرد: مشترکین محترم به منظور برخورداری از آب آشامیدنی مطلوبتر حتما هر ۶ ماه یکبار، مخزن ذخیره آب شرب منزل خود را مورد شستشو قرار دهند.

حسنی؛ در خصوص استفاده از دستگاه تصفیه خانگی نیز ضمن عدم توصیه به استفاده از این دستگاه ها در توضیح گفت: متاسفانه به دلیل مقرون به صرفه نبودن، اکثر مصرف کنندگان اقدام به تعویض به موقع فیلتر دستگاه های تصفیه آب خانگی نمی کنند و عدم تعویض به موقع فیلتر ، موجب ایجاد آلودگی در آن می شود، در نتیجه می توان گفت استفاده از این دستگاهها به دلیل عدم رعایت نکات مربوط به حفظ و نگهداری آنها، موجب ایجاد آلودگی و از بین رفتن املاح مفید موجود در آب آشامیدنی می شود و می توان گفت مضرات استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی از مزایای آن بیشتر است.

معاون بهره برداری شرکت آبفا در خصوص تغییر رنگ آب شرب نیز اظهار داشت: به دلیل وجود آهن و منگنز بالا در آب استان گیلان، با نوسانات ایجاد شده در شبکه توزیع آهن و منگنز رسوب کرده در لوله ها با آب ترکیب شده و موجب تغییر رنگ و کدورت آب می شود که به لحاظ سلامت هیچ مشکلی نداشته و آلودگی ندارد.

عباس حسنی با اشاره به سنجش و پایش کیفیت و سلامت آب شرب توسط واحد کنترل کیفی شرکت آبفا و نظارت مرکز بهداشت به طور روزانه گفت: باید مشترکین محترم اطمینان داد، آب شرب گیلان از استاندارد ملی و بین المللی برخوردار است و مصرف آن هیچکونه نگرانی به دنبال ندارد.

همچنین معاون بهره برداری شرکت آبفا با توصیه عدم نصب مستقیم پمپ برروی شبکه آب افزود: برای بهره مندی از آب با کیفیت و کمیت مطلوب به هیچ وجه نباید دستگاه پمپ را به طور مستقیم به شبکه وصل کرد. زیرا این امر موجب ایجاد کدورت در آب مصرفی در محدوده مد نظر می شود و علاوه بر نارضایتی همسایگان آب واحد نیز دچار این مشکلات خواهد شد، بنابراین بهترین راه نصب مخزن ذخیره و پمپاژ از مخزن به داخل ساختمان است.

در نهایت حسنی با تاکید بر برنامه های شرکت برای بازسازی فرسودگی شبکه توزیع آب شرب که موجب کاهش کیفیت می شود، خاطر نشان شد: اجرای پروژه های اصلاح شبکه توزیع در سطح استان جزء برنامه های شرکت آبفا می باشدکه به طور مستمر با تخصیص و دریافت اعتبارات مورد نیاز در حال اجرا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا