حمایت ویژه بیمه سلامت از بیماران خاص وصعب العلاج
رشت - ایده آل خبر - مدیرکل بیمه سلامت گیلان از حمایت ویژه بیمه سلامت از بیماران خاص وصعب العلاج خبر داد.

به گزارش ایده آل خبر – دکتر عاطف راد افزود : اداره کل بیمه سلامت استان گیلان با پوشش حدود ۵۲ درصد از جمعیت استان، اقدامات گستردهای برای بهبود دسترسی مردم به خدمات درمانی، کاهش هزینههای درمان و حمایت از اقشار آسیبپذیربخصوص بیماران خاص وصعب العلاج انجام داده است.
عاطف راد خاطر نشان کرد:در راستای سیاست عدالت در دسترسی به خدمات درمانی، کلیه افراد فاقد بیمه درمانی به ویژه اقشارکم در آمد ،پنج دهک درآمدی پایین جامعه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند. این طرح بهویژه برای ساکنان شهرها و حاشیه شهرها مناطق کمبرخوردار، امکان استفاده بدون هزینه از خدمات بستری و سرپایی را فراهم کرده است .
وی در خصوص حمایت ویژه سازمان بیمه سلامت از بیماران خاص وصعب العلاج گفت:با اجرای تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۱، کارگروه استانی صندوق خاص و صعبالعلاج تشکیل شد. پیش از این فقط ۵ بیماری تحت پوشش این صندوق بودند، اما از آبان ۱۴۰۱ با توسعه دامنه خدمات، حمایت از بیماران مبتلا به انواع بیماریهای خاص و صعبالعلاج افزایش یافت ودر حال حاضربه ۱۲۹ بیماری رسید و تعداد ثبتشدگان در گیلان به ۶۲۷۴۵ نفر می باشد.
لازم بذکر است این بیماران از کمک هزینه دارویی، خدمات پاراکلینیکی، تصویربرداری، جراحی و دیگر نیازهای درمانی بهرهمند شدند.