اخبار گیلان

بهبود ارائه خدمات به شهروندان در مناطق مختلف در دست پیگیری است

رشت - ایده آل خبر - با همراهی شورای اسلامی و مسئولین استانی،شهر آماده میزبانی از دومین کنگره ملی هشت هزار شهید استان شد

ایده آل خبر

به گزارش ایده آل خبر به نقل از امور ارتباطات شورای اسلامی شهر رشت، رحیم شوقی، شهردار رشت، امروز یکشنبه ۹ شهریور، در جلسه صحن شورای اسلامی شهر با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در راستای برگزاری مراسم بزرگداشت دومین کنگره شهدای استان گیلان، ضمن تقدیر از اعضای شورا و مسئولین استانی اظهار داشت: با همراهی شورای اسلامی و مسئولین استانی، رشت آماده میزبانی دومین کنگره ملی هشت هزار شهید استان گیلان شد

شهردار رشت افزود:امیدواریم با تلاش‌های صورت گرفته در سطح شهر رشت و با مزین نمودن تصاویر شهدای عزیز، برگزاری مراسم به بهترین شکل انجام شود و مشابه کنگره‌های گذشته، این برنامه نیز در سطح کشور مورد توجه قرار گیرد.

شوقی عنوان کرد:در حوزه خدمات شهری، به ویژه تنظیف، آسفالت و فاضلاب، تذکرات لازم داده شده و برنامه‌های بهبود خدمات در مناطق مختلف در دستور کار شهرداری است.

شهردار رشت با اشاره به نظارت و همراهی اعضای شورای اسلامی به منظور ارتقای کیفیت خدمات شهری اذعان داشت:با توجه به اهمیت ارائه خدمات مناسب به شهروندان و مدیریت درست منابع، تلاش می‌کنیم تمامی پروژه‌ها و برنامه‌ها با دقت و نظم پیش برود و رضایت مردم جلب شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا