اخبار گیلان

برخی واژه وفاق را فرصتی برای عبور از دولت می‌دانند

عبدالرضا ابراهیمی، رئیس ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در گیلان با ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم، ضمن اشاره به بحران‌های یک‌ساله اخیر، از برخی ناهماهنگی‌ها و کندی‌ها در بدنه دولت انتقاد کرد و بر ضرورت انسجام در کابینه و تمرکز بر مذاکره در سیاست خارجی تأکید کرد.

گیرا آنلاین

گیرا آنلاین_ عبدالرضا ابراهیمی، رئیس ستاد انتخاباتی دکتر مسعود پزشکیان در گیلان، با اشاره به یک‌ساله شدن دولت چهاردهم، به ارزیابی عملکرد آن پرداخت و گفت: متأسفانه از ابتدای آغاز به کار دولت، دکتر پزشکیان با اتفاقات متعددی از جمله ترورها و درگیری‌های امنیتی مواجه شد و بخش عمده‌ای از عمر یک‌ساله دولت صرف مهار بحران‌های ناخواسته و تحمیلی شد.

وی ادامه داد: اگر جنگ اخیر، ناترازی‌های انرژی و سایر چالش‌ها را کنار هم بگذاریم، درخواهیم یافت که دولت در فضایی پرتنش و دشوار آغاز به کار کرد و عبور موفقیت‌آمیز از این بحران‌ها خود یک دستاورد است.

ابراهیمی در بیان نقاط ضعف دولت گفت: مهم‌ترین نقطه ضعف، تأخیر در تصمیم‌گیری‌ها و نبود انسجام میان اجزای دولت است. برخی وزارت‌خانه‌ها و مدیران میانی به‌صورت جزیره‌ای عمل می‌کنند و متأسفانه توجه لازم به حامیان رئیس‌جمهور در سطوح اجرایی وجود ندارد.

او افزود: به نظر می‌رسد برخی مسئولان منتظر استفاده رئیس‌جمهور از واژه «وفاق» بودند تا آن را بهانه‌ای برای تنظیم روابط خود با نیروهای خارج از دولت قرار دهند. این در حالی‌ست که وفاق به معنای هماهنگی درون‌دولتی برای خدمت به مردم است، نه مجوزی برای ساز خود زدن.

رئیس ستاد مرکزی دکتر پزشکیان در گیلان با تأکید بر ضرورت انسجام در کابینه، گفت: به عملکرد رئیس‌جمهور نمره قبولی می‌دهم. مهم‌ترین وعده ایشان، اجرای عدالت و پایبندی به شعار «ایران برای همه ایرانیان» بوده است. رفع نسبی فیلترینگ، کنترل تورم، بازگشت اساتید و دانشجویان به دانشگاه، بازگشت معلمان دانشگاه فرهنگیان و تقویت حس همبستگی ملی از جمله اقدامات مثبت دولت چهاردهم در سال نخست بوده‌اند.

او خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور به‌گونه‌ای عمل کرده که حتی شائبه‌ای از وجود حاکمیت دوگانه در کشور به وجود نیامده و این مسیری است که باید ادامه پیدا کند.

ابراهیمی در پایان بر ضرورت تمرکز بر گفت‌وگو در سیاست خارجی تأکید کرد و گفت: اگر نظام تصمیم به مذاکره دارد، که به نظر من چنین قصدی دارد، باید بداند که اکثریت مردم از آن حمایت خواهند کرد. زمان کم است و نباید خود را درگیر واژه‌سازی‌های بی‌ثمر یا تلاش برای جلب رضایت تندروها کنیم. دشمنان خارجی ایران نقشه‌های شومی در سر دارند و تنها با عقلانیت و انسجام می‌توان آن‌ها را ناکام گذاشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا