اخبار گیلان

امنیت غذایی در اولویت؛ گیلان پیشتاز تولید برنج کشور

رئیس جهاد کشاورزی گیلان: نقش رسانه‌ها در تقویت امنیت غذایی بی‌بدیل است.

گیرا آنلاین

به گزارش گیرا آنلاین، صالح محمدی، رئیس جهاد کشاورزی گیلان صبح یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته خبرنگار با تأکید بر اهمیت رسالت رسانه‌ها، گفت: «رسانه‌ها ستون‌های آگاهی و مطالبه‌گری در جامعه هستند و در حوزه امنیت غذایی نقشی کلیدی ایفا می‌کنند.»

وی با اشاره به جایگاه ویژه امنیت غذایی در سیاست‌گذاری کشورها افزود: «در شرایط جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز با برنامه‌ریزی دقیق، هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی نداشتیم و حتی میزبان هم‌وطنان دیگر استان‌ها بودیم.»

محمدی، گیلان را قطب تولید برنج کشور دانست و تصریح کرد: «۳۰ درصد اشتغال استان در حوزه کشاورزی است و بیش از نیمی از مناطق استان بر پایه کشاورزی می‌چرخند. امروز حدود ۹۰ درصد اراضی برنج‌کاری استان به‌صورت مکانیزه کشت می‌شود و تکلیف اصلی ما، تولید برنج است اما چالش اصلی همچنان بازار و سیاست‌های قیمت‌گذاری است.»

رئیس جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه سال گذشته در تیرماه ۸۰ میلی‌متر بارندگی داشتیم اما امسال تنها ۱۰ میلی‌متر، گفت: «با وجود محدودیت‌های آبی، تاکنون ۵۶ هزار هکتار از اراضی برنج برداشت شده و ۴۶ هزار هکتار دیگر در آستانه برداشت قرار دارد.»

محمدی همچنین از وجود بیش از ۶۰ رقم برنج برای مناطق مختلف کشور خبر داد و افزود: «به دلیل نبود بازار مناسب، کشاورزان گیلانی انگیزه کافی برای کشت این ارقام ندارند اما در قالب یک سایت تولیدی، معرفی و ترویج این ارقام در گیلان آغاز خواهد شد.»

وی با تأکید بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی گفت: «تمام تلاش ما معطوف به ثبات در بازار مصرف و حمایت از کشاورزان است. با استفاده از تسهیلات و توسعه مکانیزاسیون و زیرساخت‌های نگهداری، به دنبال ایجاد پایداری در نظام تولید هستیم.»

محمدی در پایان خاطرنشان کرد: «سال گذشته ۵ و نیم همت در حوزه کشاورزی گیلان سرمایه‌گذاری شد و این استان همچنان ظرفیت بالایی برای توسعه کشاورزی کشور دارد.»

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا