اخبار گیلان

آفت پروانه سفید اشجار در باغ‌های گیلان

گیلان 724

به گزارش گروه رسانه ای با مردم صالح محمدی با اشاره به مشاهده آفت پروانه سفید اشجار در بسیاری از باغ‌های گیلان گفت: برای کنترل این آفت، کارشناسان حفظ نباتات به کشاورزان توصیه می‌کنند سرشاخه‌های آلوده را هرس کرده و از بین ببرند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از اجرای ۴ مانور کنترل این آفت در شهرستان‌های صومعه سرا، رشت، رضوانشهر و لنگرود با هدف آموزش عملی کشاورزان خبر داد و گفت: آفت پروانه سفید اشجار از سال ۱۳۸۱ در گیلان بر روی درختان غیرمثمر مشاهده شد، اما امسال این آفت در درختان مثمر استان هم قابل مشاهده است.
وی با اشاره به عملیات سم پاشی برای کنترل این آفت در مناطق و درختان آلوده، افزود: امسال ۲۰۰ کیلوگرم فرآورده بیولوژیک از سوی سازمان جهاد کشاورزی گیلان تهیه و بین کشاورزان استان توزیع شد.
صالح محمدی با اشاره به اینکه آفت پروانه اشجار در گیلان دو نسل دارد، گفت: پس از نخستین سمپاشی و نابودی نسل اول، برای مبارزه با نسل دوم از سمپاشی با سموم و یا فرآورده بیولوژیک مورد تایید سازمان حفظ نباتات استفاده می‌شود. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا