اخبار بازی

گزارش: God of War بعدی در دست توسعه قرار دارد

گیمفا

یک منبع داخلی معتبر ادعا کرده که «با اطمینان بالا» می‌داند نسخه‌ای جدید از سری اصلی God of War در دست ساخت قرار دارد؛ پروژه‌ای که به‌احتمال زیاد در استودیوی سانتا مونیکا (Santa Monica) توسعه می‌یابد.

طی ماه‌های اخیر گزارش‌هایی منتشر شده که نشان می‌دهد یک نسخه‌ی جدید از God of War در دست توسعه قرار دارد و احتمالاً به‌زودی معرفی خواهد شد. گفته می‌شود یکی از پروژه‌های مربوط به این فرنچایز، یک اسپین‌آف مترویدوانیا با محوریت Deimos است و حالا طبق ادعای Insider Gaming، نسخه‌ای جدید در محور خط داستانی اصلی این سری نیز در راه است.

وب‌سایت Insider Gaming روز گذشته در گزارشی درباره‌ی نمایش احتمالی پلی‌استیشن در رویداد State of Play ماه جاری، علاوه بر اشاره به بازی Wolverine و اسپین‌آف God of War، از آینده‌ی این فرنچایز نیز صحبت کرد. این منبع مدعی است که «با اطمینان بالا» یک نسخه‌ی جدید از God of War در حال توسعه است؛ پروژه‌ای که به‌احتمال زیاد توسط استودیوی سانتا مونیکا ساخته می‌شود.

این موضوع چندان هم دور از ذهن نیست، زیرا می‌دانیم تیم سانتا مونیکا در حال حاضر به دو گروه تقسیم شده است که یکی از این گروه‌ها روی پروژه‌ی معرفی‌نشده‌ی Cory Barlog کار می‌کند و طبق آگهی‌های شغلی منتشرشده توسط این استودیو، گروه دیگر مشغول توسعه‌‌ی نسخه‌ای جدید از سری God of War است.

هرچند جزئیات بیشتری درباره‌ی این پروژه منتشر نشده، اما با توجه به جایگاه God of War به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین فرنچایزهای پلی‌استیشن و گزارش‌های متعدد منابع معتبر، به‌نظر می‌رسد آغاز توسعه‌ی نسخه‌ی جدید قطعی باشد. حال باید منتظر ماند تا اطلاعات رسمی درباره‌ی زمان و مکان وقوع این ماجراجویی تازه منتشر شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا