اخبار بازی

گزارش: ریمیک Resident Evil Code: Veronica با هدف نمایش قدرت موتورگرافیکی REX طراحی می‌شود

گیمفا

داسک گالم، منبع داخلی مشهور سری Resident Evil، در پست جدیدی پیرامون موتورگرافیکی REX شرکت کپکام که نسخه جدید RE Engine به حساب می‌آید، صحبت کرد. گویا Resident Evil Code: Veronica اولین بازی کپکام خواهد بود که از این موتورگرافیکی بهره می‌برد و یکی از اهداف آن، نمایش قدرت انجین REX است.

گالم در پست جدید خود نوشت:

صرفاً برای این که درک بهتری داشته باشید، باید بگویم که REX دقیقاً یک انجین جدید نیست. این همان RE Engine است، اما مکانیزم‌های داخلی آن بازسازی شده‌اند. توسعه این موتورگرافیکی با ساخت چندین بازی در طول این سال‌ها صورت گرفته است، اما Code Veronica Remake به نوعی محلی برای نمایش قدرت آن خواهد بود.

برخی از تکنولوژی‌های جدید همین حالا هم در RE9 و Pragmata استفاده شده‌اند، اما RE:CV به نوعی عنوانی برای نمایش REX به عموم خواهد بود. انتخاب نام REX به دلیل مسائل برندسازی صورت گرفته، چرا که آن‌ها قصد دارند این انجین را به صورت عمومی عرضه و هزینه لایسنس دریافت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا