اخبار بازی

نقدها و نمرات Sword of the Sea منتشر شدند

گیمفا

بسیاری از نقدها و نمرات Sword of the Sea منتشر شدند. با بخش نتیجه‌گیری برخی از بررسی‌ها همراه باشید.

در ادامه خلاصۀ برخی بررسی‌های منتشر شده را مطالعه می‌کنید:

KonsoliFIN ۱۰/۱۰

Sword of the Sea یک حماسه زیبا و هنرمندانه پُر از ست‌پیس‌های فوق‌العاده و خروجی بصری خیره‌کننده است که سقف جدیدی را برای گیم‌پلی آرامش‌بخش استودیوی Giant Squid تعیین می‌کند.

TheGamer 9/10

Sword of the Sea در لحظه توانست اشک من را در بیاورد. نمی‌خواهم این لحظه را اسپویل کنم، چرا که مخاطب باید خودش آن را تجربه کند. این یک سفر کوتاه است که در عرض ۳ ساعت به پایان می‌رسد، اما باید بگویم این سه ساعت به طرز غیرقابل توصیفی لذت‌بخش بود.

Gamefa 8.5/10

Sword of the Sea را بازی کنید، به خصوص اگر در این نقطه از زمان آثار چالش‌برانگیز، تاریک یا پیچیده‌ زیادی را تجربه کرده‌اید و می‌خواهید طعم جدیدی را بچشید و چند ساعتی در آرامش باشید. بازی اگرچه سقف جدیدی را برای این سبک از بازی‌های ماجراجویی تعیین نمی‌کند و قیمت بالایی دارد، اما چه در موسیقی و چه در بحث کارگردانی هنری، می‌تواند خود را از آثاری مانند Journey و Abzu متمایز کند.

IGN Benelux 8/10

Sword of the Sea تجربه‌ای از نظر بصری خیره‌کننده، اما کوتاه است. با وجود کوتاه بودن تجربه و برخی مشکلات کوچک، بازی توانست روی من تاثیر قدرتمندی بگذارد.

Slant Magazine 6/10

به گونه‌ای می‌توان گفت Sword of the Sea تجربه‌ای به مانند یک بازیِ اسکیت‌بورد ارائه نمی‌دهد. سیستم حرکات نمایشی آن بیش از حد ساده است. بیش از هر چیز می‌توان بازی را با یک Sonic سه‌بُعدی مقایسه کرد.

میانگین نمرات بازی در وبسایت متاکریتیک
نقدها و نمرات Sword of the Sea منتشر شدند - گیمفامیانگین نمرات بازی در وبسایت اوپن‌کریتیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا