موج جدید مسدودسازیها در Call of Duty باعث اعتراض برخی بازیکنان متقلب شد

برخی بازیکنان به دلیل محرومت دائمی از انجام بازی Call of Duty برای استفاده از بعضی نرمافزارهای تقلب مشهور، اعلام نارضایتی کردند.
یک استریمر بازیهای ویدیویی به نام ItsHapa اظهار کرده است، برخی بازیکنان عنوان Call of Duty که از ArtificialAiming، یکی از ارائهدهندگان نرمافزارهای تقلب با بیش از ۱۹ سال سابقه، استفاده میکردند، هدف موج جدید مسدودسازیهای دائمی قرار گرفتند. حسابهایی که به این روش مسدود میشوند، قابل بازگشت نیستند و کاربران مسدود شده اجازه ساخت حساب جدید را هم نخواهند داشت. این استریمر همچنین تصاویری از صفحه انجمن این ارائه دهنده نرمافزارهای تقلب منتشر کرده است که ابراز نارضایتی افراد را نشان میدهد.
طبق این تصاویر یکی از کاربران نوشته است:
راه طولانیای بود. [بازی خوبی بود] خداحافظ همگی!
کاربر دیگری گفته است:
امروز هر دو حساب اصلیام را از دست دادم. یکی نزدیک به ۴ سال قدمت داشت، با کلی پوسته نادر و آیتمهای خاص! احتمالاً [با Call of Duty] خداحافظی کنم. ریسکی بود که همه ما پذیرفتیم!
نیل وود، سخنگوی شرکت Activision، ناشر سری بازیهای Call of Duty، تأیید کرد موجی از مسدودسازی حسابها رخ داده است. طبق اظهارات او این اقدام فقط علیه کاربران ArtificialAiming انجام نشده و ابعاد گستردهتری دارد. وود از بیان تعداد دقیق بازیکنانی که در این موج آسیب دیدند، خودداری کرد. در گذشته، اینگونه مسدودسازیها حتی تا صدها هزار بازیکن را هم تحت تاثیر قرار داده بودند.
شرکت Activision نیز در بیانیهای گفت:
تلاشهای اخیر ما برای اجرای قوانین، فعالیت چندین فروشنده نرمافزارهای تقلب را مختل کرده، ابزارهای آنها را غیرفعال کرده و کاربرانشان را مسدود کرده است. ما همچنان متعهد به مقابله با کسانی هستیم که جامعه مخاطبان ما را تهدید میکنند. با متقلبان، سازندگان تقلب و هر فردی که تجربه بازی منصفانه را زیر سؤال میبرد، مقابله خواهد شد.
از طرفی دیگر، فردی که ظاهراً از اعضای تیم ArtificialAiming بود، درباره ۱۴ سال سابقه کاریاش در این شرکت صحبت کرده و گفته است متقلبان در این مبارزه پیروز شدند، زیرا شرکتهای بازیسازی مجبورند میلیونها دلار برای مقابله با تقلب هزینه کنند. او نوشت:
به نظر میرسد روزی نیست که فعالان در حوزه جلوگیری از تقلب، سعی نکنند ما را به چالش بکشند. ولی این که هنوز صدها هزار متقلب وجود دارند و بسیاری از آنها از ArtificialAiming هستند، یعنی ما هنوز شکست نخوردهایم.
فروش نرمافزارهای تقلب برای بازیهای ویدیویی میتواند تجارتی بسیار سودآور باشند. در سال ۲۰۲۱، پلیس چین گروهی را دستگیر کرد که در بزرگترین شبکه تقلب در دنیا برای بازی PUBG Mobile فعالیت میکردند. مالک و بنیانگذار آن نرمافزار تقلب گفته بود که حداقل ۷۷ میلیون دلار سود از توسعه نرمافزارهای تقلب به دست آورده است. برخی دیگر از توسعهدهندگان فعال در این زمینه هم از درآمدهای چند میلیون دلاری گفتهاند، بعضی حتی به اندازهای درآمد داشتند که سالها نیازی به کار کردن نداشته باشند. اگرچه خیلی از این افراد، پس از شکست در دادگاه، مجبور شدند میلیونها دلار غرامت به شرکتهای بازیسازی بپردازند.