اخبار بازی

شایعه: The Elder Scrolls VI هم اکنون قابل بازی است

گیمفا

به نظر می‌رسد روند توسعه The Elder Scrolls VI به خوبی پیش می‌رود، تا جایی که به گفته کوردن، انتظارات برای نمایش این بازی در رویداد شوکیس امسال ایکس باکس صرفاً یک گمانه‌زنی نبود، بلکه یک حدس آگاهانه بود.

جز کوردن (Jez Corden) خبرنگار وب‌سایت ویندوز سنترال (Windows Central)، در آخرین قسمت پادکست XB2، درباره ششمین نسخه از سری محبوب The Elder Scrolls اظهار نظر کرد و گفت که این دنباله هم‌اکنون به صورت داخلی (درون استودیویی) در وضعیت «کاملاً قابل بازی» قرار دارد، اما اطلاعات بیشتری ارائه نکرد.

او افزود که وضعیت فعلی بازی، همان دلیلی بود که او با استناد به آن، انتظار حضورش در رویداد شوکیس امسال ایکس باکس را داشت. متأسفانه اما، بازه زمانی انتشار بازی همچنان نامشخص است، زیرا کوردن نمی‌داند که روند توسعه بازی چقدر پیشرفت داشته است، چون به گفته او، پیدا کردن منابع داخلی و اخبار جدید از شرکت Bethesda بسیار دشوار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا