شایعه: بازی جدید Fable احتمالا تا سال ۲۰۲۷ تاخیر خواهد خورد

Fable را میتوان از جمله شناختهشدهترین و محبوبترین فرنچایزهای نقشآفرینی دانست که با برند ایکس باکس گره خورده است. بازی مدتی پیش تا سال ۲۰۲۶ تاخیر خورد و حالا به نظر میرسد که طرفداران باید بیش از این صبر کنند.
افشاگر معروف صنعت بازیهای ویدیویی، یعنی Shpeshal Nick، در شماره جدید پادکست XboxEra مدعی شد اطلاعاتی بدست آورده مبنی بر این که عنوان Fable به عرضه در سال ۲۰۲۶ نخواهد رسید و حالا برای سال ۲۰۲۷ برنامهریزی شده است.
وی همچنین تاکید کرد که این موضوع بهدلیل وجود مشکلات یا ایرادات فنی نیست و صرفا توسعه این پروژه کمی طولانیتر از انتظارات شده است. شپشال نیک در این باره گفت:
من از دو فرد مطلع شنیدهام که عرضه نسخه بعدی Fable شاید به سال ۲۰۲۷ موکول شود و این موضوع مربوط به مشکلات و ایرادات توسعه بازی نیست، بلکه صرفا ساخت آن کمی بیشتر از حد معمول طول خواهد کشید.