اخبار بازی

جیمز گان به ساخت بازی ویدیویی Superman اشاره کرد

گیمفا

جیمز گان در صحبت‌هایی جدید خود به یک بازی Superman به‌ عنوان بخشی از برنامه‌های آینده‌ گیمینگ دنیای DC اشاره کرده است. طبق گمانه‌زنی‌ها، احتمال دارد دیوید کورنسوت، بازیگر نقش مرد پولادین در فیلم سینمایی جدید Superman، وظیفه‌ صداپیشگی این شخصیت را در بازی بر عهده بگیرد.

دنیای سینمایی DC با فیلم جدید Superman شروعی قدرتمند داشته است؛ اثری که تبدیل به یک بلاک‌باستر بزرگ شده و حتی شانس آن را دارد که به بزرگ‌ترین فیلم کمیک‌بوکی سال تبدیل شود. با این حال، برنامه‌های جیمز گان، مدیرعامل DCU، تنها به فیلم‌ها و سریال‌ها محدود نمی‌شود. او تأیید کرده است که بازی‌های ویدیویی نیز همگام با دنیای سینمایی DCU پیش خواهند رفت.

جیمز گان اخیراً به ساخت یک بازی ویدیویی سوپرمن اشاره کرده است. این احتمال وجود دارد که دیوید کورنسوِت، بازیگر نقش مرد پولادین در فیلم، وظیفه‌ صداپیشگی این شخصیت در بازی را نیز بر عهده داشته باشد.

او در مصاحبه با GamesRadar درباره‌ آینده‌ بازی‌های ویدیویی دنیای DC صحبت کرده و به چند پروژه‌ی در دست توسعه اشاره داشته است.

بر اساس گفته‌های او، ساخت یک بازی Superman فعلاً در مراحل اولیه‌ برنامه‌ریزی و مذاکره قرار دارد. با این حال، چند بازی دیگر از دنیای DC نیز در راه هستند و طبق پیش‌بینی‌ها، اولین بازی جدید DC زودتر از دو سال آینده عرضه نخواهد شد. یکی از محتمل‌ترین گزینه‌ها می‌تواند بازی جدید Batman استودیوی Rocksteady باشد؛ اثری که گفته می‌شود قرار است ادامه‌ای بر سری محبوب Arkham باشد.

از سوی دیگر، پروژه‌های مربوط به قهرمانانی همچون سوپرمن به ویژه با توجه به بازسازی ساختار داخلی بخش گیمینگ برادران وارنر و تغییرات مدیریتی اخیر، به زمان بیشتری نیاز دارند.

با این شرایط، بازی سوپرمن احتمالاً تا چند سال آینده منتشر نخواهد شد، اما بر اساس اظهارات گان، این عنوان به‌ طور مستقیم با روایت اصلی DCU پیوند خواهد داشت. او حتی به احتمال حضور همزمان بتمن و سوپرمن در دنیای بازی‌ها اشاره کرده است. این موضوع می‌تواند برای طرفداران یک رویداد تاریخی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا