اخبار بازی

جزئیات داستان بازی بعدی Call of Duty لو رفت؛ بازگشت شخصیت‌های Black Ops 2؟

گیمفا

بر اساس اطلاعات جدیدی که توسط یک افشاگر و اینسایدر با سابقه سری Call of Duty با نام کاربری Ghostofhope در شبکه اجتماعی X منتشر شده، به نظر می‌رسد چهار شخصیت اصلی بخش کمپین Co-Op (همکاری) چهار نفره بازی Call of Duty Black Ops 7 فاش شده‌اند.

طبق ادعای این اینسایدر، بازیکنان می‌توانند در نقش شخصیت‌های آشنایی از بازی Black Ops 2 قرار بگیرند. این چهار شخصیت عبارتند از:

  • دیوید سکشن میسون (David “Section” Mason)
  • مایک هارپر (Mike Harper)
  • اریک سموئلز (Eric Samuels)
  • کلویی «کارما» لینچ (Chloe “Karma” Lynch)

شاید مهم‌ترین بخش این افشاگری، حضور کارما لینچ، مهندس و هکر نابغه بود که نجات او یکی از مأموریت‌های اصلی بازی را تشکیل می‌داد. طرفداران بازی Black Ops 2 احتمالاً به خوبی به یاد دارند که نجات همزمان کارما و هارپر، در طول بازی ممکن نبود و این موضوع طرفداران را گمانه‌زنی درباره این موضوع داشته است که شاید، جریان اتفاقات داستان بازی در ذهن دیوید میسون اتفاق می‌افتد یا حداقل، نسخه‌ای دیجیتالی از شخصیت کارما در بازی حاضر خواهد بود. با این حال، باید توجه داشت که این اطلاعات هنوز توسط شرکت اکتیویژن (Activision) یا استودیوی سازنده به طور رسمی تأیید نشده و بهتر است تا رونمایی رسمی از این بازی در تاریخ ۲۸ مرداد، منتظر بمانیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا