اخبار بازی

جریمه و زندان برای سازنده Call of Duty به‌خاطر اختلال در عملیات اطفای حریق

گیمفا

در جریان آتش‌سوزی گسترده Palisades در لس‌آنجلس، پیتر تی. آکمن، هم‌بنیان‌گذار استودیوی Treyarch و یکی از سازندگان مجموعه Call of Duty، با پرواز یک پهپاد شخصی باعث برخورد با هواپیمای امدادی Super Scooper شد. اتفاقی که عملیات اطفای حریق را مختل کرده و به تعمیرات اضطراری هواپیما انجامید.

آکمن در دادگاه به جرم «پرواز ناامن با پهپاد» اعتراف کرد و با این اقدام از یک سال زندان کامل نجات یافت. با این حال، او به ۱۵۰ ساعت خدمات اجتماعی در حوزه‌ی امداد آتش‌سوزی جنوب کالیفرنیا محکوم شد. همچنین باید ۱۴ روز زندان فدرال، یک ماه حبس خانگی، و پرداخت ۱۵۶ هزار دلار جریمه و خسارت را تحمل کند.

در نامه‌ای به دادگاه، آکمن «عمیق‌ترین پشیمانی» خود را ابراز و گفته که پهپاد را «از روی نگرانی برای دوستش» که خانه‌اش نزدیک منطقه‌ی آتش‌سوزی بود، به پرواز درآورده است. با این حال، دادستانی ایالات متحده تأکید کرده که چنین اقداماتی «تهدیدی جدی برای نیروهای امدادی» محسوب شده و با متخلفان برخورد خواهد شد.

دفتر دادستانی در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد:

آسیب واردشده به هواپیمای Super Scooper یادآور این واقعیت است که پرواز پهپاد در شرایط اضطراری، تهدیدی جدی برای نیروهای امدادی محسوب شده و توان عملیاتی پلیس و آتش‌نشانی را مختل می‌کند. همان‌طور که این پرونده نشان داد، با اپراتورهای متخلف برخورد قانونی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا